Journal Man: Nove torbe za laptop idealne za jesenski poslovni look

Journal Man: Nove torbe za laptop idealne
za jesenski poslovni look

Nakon dugog i toplog ljeta, rujan nas je vratio na gradske ulice i u urede. U svakom muškom ormaru, povratak na posao tražit će nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka koji će stvoriti savršenu poslovnu garderobu. I dok će neki odabrati novo izdanje klasičnog odijela, drugi će svoju poslovnu garderobu osvježiti s novim modelima ležernog izgleda. Bez obzira koji poslovni look njegujete, torba za laptop će se istaknut kao nezaobilazni dio svake poslovne uniforme.

Torbe za laptop idealne za jesenski poslovni look

Savršene torbe za laptop uvijek su praktične i jednostavne. Ipak, ove jeseni, torbe za laptop ističu se i modernim izgledom koji svaki model čini još boljom investicijom i efektnim modnim dodatkom za poslovni look. U svojim jesenskim kolekcijama, torbe za laptop predstavili su brendovi posvećeni izradi torbi, ali i poznate modne kuće i popularni high street brendovi.

Kako izgledaju najbolje torbe za laptop koje će se odlično uklopiti u svaki poslovni look za jesen?

Kao najpopularnije poslovne torbe za laptop i ove su se jeseni istaknuli modeli koji donose spoj kože, jednostavnih linija i crne boje. Uz crnu boju, nijanse smeđe također su popularan izbor – i kada je riječ o klasičnim i kada je riječ o sportskim modelima. Osim u smeđoj boji, sportske torbe za laptop dolaze i u nijansama zelene i plave boje te se ističu neočekivanim izborom materijala i detalja.

U svakom od jesenskih modela pronaći ćete prostor za laptop, ali i za sve druge stvari koje trebate za posao.

Od pristupačnih high street modela do luksuznih torba za laptop koje ćete nositi desetljećima, u nastavku donosimo najbolje torbe za laptop koje ove sezone možete pronaći u ponudi.

Mismo
Smythson
Filson
Filson
Bennett Winch
Mulberry
Zara
Mango
Porter-Yoshida & Co.
Porter-Yoshida & Co.
Bennett Winch
Dunhill
Zara
Mango
Zara
Zara
Učitati još
Zatvori