Journal Man: Najbolje maske za njegu kože muškarca

Journal Man: Najbolje maske za
njegu kože muškarca

Ukoliko ozbiljno razmišljate o tome da ten učinite blistavijim i zdravijim, onda je svakako, najbolji način za to, korištenje kvalitetne maske za kožu lica. Kako bi vaša koža bila lijepa i njegovana, nije dovoljno samo umivanje i povremeno nanošenje kreme za lice. Prije svega, važno je odabrati proizvode koji najbolje odgovaraju tipu vaše kože, a potom se pridržavati dnevnih beauty rituala i ne preskakati niti jedan korak do savršenog tena.

Dnevna beauty rutina je ključ dobrog izgleda

Iako će vam se ponekad činiti da nemate dovoljno vremena za odgovarajuću beauty rutinu, odnosno za pravilan odnos prema svojoj koži, ipak je pametnije izdvojiti svaki dan barem 15 minuta za njegu nego se prepustiti lijenosti koja može ostaviti posljedice na vašoj koži. Izloženost hladnom i suhom zraku, cigarete, alkohol i šećeri, glavni su neprijatelji vaše kože. Budući da ih je gotovo nemoguće sve izbjeći, možete se pokušati zaštiti i učiniti sve da vaša koža što duže ostane mladolika i blistava.

Pri čišćenju kože koristite što hladniju vodu, a ukoliko možete pri umivanju svakoga jutra ubaciti i kockice leda u umivaonik, to je odličan trik za postizanje lijepog tena. Ukoliko tome dodate proizvode za čišćenje i njegu, možete biti sigurni da ste na dobrom putu za efekt kože mladića, čak ukoliko ste već zakoračili i u ozbiljne godine.

Prevencija bora, upala i dehidirirane kože puno je bolji pristup u brizi o izgledu nego pokušaj saniranja. Stoga smo za vas izdvojili najefikasnije maske za njegu kože muškaraca koje će raditi za vas i vaš dobar izgled.

Kiehl’s – Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Efikasna maska Amazonske bijele gline koja pomaže smanjiti pore i detoksificirati kožu.

Kiehl’s – Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

 

Bulldog Oil Control Face Mask

Riječ je o masci za lice od gline, odnosno Cornish gline, a posebnom učinku ove maske doprinosi i lješnjak, kora vrbe i smreke. Osim toga, potrebno je samo 5-10 minuta za ovu masku, nakon koje će koža biti osvježena, a višak masnoće uklonjen.

Bulldog Oil Control Face Mask

Tom Ford – Intensive Purifying Mud Mask

Ova intenzivna maska će izvući višak ulja i toksina dok smanjuje fine linije bora na licu. Gledajte kako maska djeluje dok je masirate u kožu i pretvarajući se ui sloj svijetlo sive boje. Ostavite je da djeluje 15-20 minuta.

Tom Ford – Intensive Purifying Mud Mask

Crème De La Mer – Brilliance Brightening Mask

Ovaj tretman u dva koraka duboko hidrira kožu kako bi na koži ostavio trajan, blistav sjaj. Prvo, zagladite početnu masku kako biste spriječili zračne džepove, a zatim ostavite drugu da djeluje osam do deset minuta.

La Mer – The Brilliance Brightening Mask

 L:A Bruket Clay Mask

Ova detoksikacijska maska s vitaminima A, B, C, D i E izvlači štetne nečistoće. Glina je bogata mineralnim solima i željezom, što je također korisno protiv glavobolje i stresa. Ostavite je na licu 15 minuta i isperite toplom vodom.

L:A Bruket No. 155 Natural Clay Facial Mask

Foto: Instagram, Pexels, L:A Bruket, BullDog, Tom Ford, Kiehl’s

Učitati još
Zatvori