Journal Man: Najbolje kombinacije s ulica Milana

Prije no što se modni svijet okrene prema sjeveru Europe na kojem će Tjedan mode u Copenhagenu još jednom otvoriti sezonu tjedana mode posvećenih ženskoj modi, tjedni muške mode najavili su vrijeme za novi početak i promjene.

Posljednjih nekoliko dana, modni svijet i stylish muškarci skupili su se na tjednu muške mode u Milanu na kojem su svoje kolekcije predstavili Fendi, Gucci, Giorgio Armani i Marni. I dok su se na modnim pistama diljem Milana izmjenjivale kolekcije koje su predstavile prve modele i najavile prve trendove za sezonu jesen/zima 2020./2021., ulicama Milana zavladale su odlične street style kombinacije zaljubljenika u modu. Od domaćina koji se uvijek ističu među najbolje odjevenim muškarcima na svijetu do stylish posjetitelja tjedna muške mode iz cijelog svijeta, Milano je još jednom opravdao status svjetske modne metropole.

STYLISH MUŠKARCI NA ULICAMA MILANA

Na ulicama Milana posljednjih smo dana mogli vidjeti odlične i ženske i muške odjevne kombinacije. I dok su žene birale jednostavne kombinacije inspirirane muškim ormarom, muškarci su se razigrali više no inače. Naravno, klasičnih kaputa, blejzera i dolčeviti u talijanskom stilu bilo je napretek, no mnogi su se odlučili igrati sa slojevima, bojama, uzorcima i modnim dodacima.

Kako nositi najpoželjnije trendove za 2020. godinu na talijanski način? Dozu outfit inspiracije pronađite u nastavku!

Foto: IMaxTree

1