Journal Man: Najbolje anti – age kreme za muškarce

Journal Man: Najbolje anti –
age kreme za muškarce

Proizvodi s anti-age svojstvima odavno nisu rezervirani samo za dame. Beauty rutina ključna je u postizanju lijepog, zdravog i mladolikog izgleda pa sve više muškaraca uvdi u svoje dnevne rituale tretiranje kože anti-age preparatima. Kako vrijeme odmiče, logično je da više brinete o svojoj koži, trudeći se što duže ju održavati svježom i mladom. No, mnogi ljudi nerijetko znaju pretjerati kada su u pitanju beauty proizvodi pa nanose i više preparata nego što je koži uistinu potrebno. Formule protiv starenja kože svakako će pomoći u vašoj dnevnoj beauty rutini pa je vrlo bitno odabrati proizvode koji će imati povoljan učinak na kožu. U suprotnom, trud je uzaludan.

Bore se počinju formirati mnogo ranije nego što se pojavi na površini kože. One se polako razvijaju desetak godina u dubljim slojevima kože sve dok ne postanu jasno vidljive. Stoga su kasne dvadesete i početak tridesetih idealno vrijeme kada bi svaki muškarac trebao posegnuti za kvalitetnom anti-age kremom.

U nastavku smo izdvojili provjereno dobre anti-age kreme koje su sasvim dovoljne za kvalitetnu brigu o koži.

Clinique anti-age moisturizer

Suha koža daje stariji i neugledan izgled jednako kao i bore. Clinique for Men je super hidratantna krema koja je odličan saveznik u očuvanju svježeg i blistavog tena. Također, kožu čini manje osjetljivom, dubinski hidratizira suha mjesta i čini fine linije ispunjenim.

 

Clinique

L’Oreal Revitalift Laser 3x

Riječ je o kremi koja je uistinu vaš najbolji saveznik u očuvanju lijepe i mladolike kože. Lagana je i neopterećujuća za kožu, ali u isto vrijeme vrlo moćna kada je u pitanju zatezanje i hranjenje kože.

 

L’Oreal

Kiehl’s Facial Fuel Anti-Wrinkle Cream

Ovo je krema koju koriste brojne poznate osobe i toplo je preporučuju. Jedinstvena formula čini vašu kožu čvršćom odmah nakon nanošenja. A s vremenom izgleda još bolje.

Kiehl’s

 

Brickell- Revitalizing anti-aging cream

Ako imate suhu ili osjetljivu kožu, ovo je idealna anti-age krema za vas. Osobito je vješta u rješavanju problema opuštene kože, dok istodobno hrani i vlaži kožu.

 

Brickell

Lab Series – Max LS

Lab Series anti-age kremu osjetit ćete kao znanstveni eksperiment na vašem licu, na najbolji mogući način. Max LS losion je izrađen kako bi odgodio starenje i uspješno tretirao masnu kožu. Neki anti-age proizvodi mogu djelovati preteško za kožu ili stvoriti previše nakupina na koži. Ovaj je lagan i dovoljno snažan da spriječi starenje bez zatvaranja pora

 

Lab Series

Foto: Instagram, L’Oreal, Kiehl’s, Lab Series, Brickell, Clinique

Učitati još
Zatvori