Journal Man: Muški prsluci koji će obogatiti sve proljetne kombinacije
Journal Man: Muški prsluci koji će obogatiti sve proljetne kombinacije

Journal Man: Muški prsluci koji će
obogatiti sve proljetne kombinacije

Muški prsluci otvaraju nam mnogobrojne mogućnosti kada je u pitanju osmišljavanje modernih odjevnih kombinacija. Idealni su za promjenjivo vrijeme i najviše ih vole zaljubljenici u sportski stil odijevanja. Glavna funkcija prsluka je da zaštiti od vjetra i hladnoće. Muški prošiveni prsluk s gustim punjenjem savršen je u takvoj situaciji. Bez obzira na to što vam se možda čini da su svi muški prsluci gotovo identični, na tržištu ipak postoji više modela. Muški prošiveni prsluk je daleko najpopularniji, a tu su i prsluci sa stojećim ovratnikom.

Muški prsluci za proljeće 2022.

Prsluk je u modu ušao na velika vrata i prilagodio se današnjem vremenu, razgranjujući se u brojne stilove, namjenu i estetiku i infiltrirajući se u sva područja muške mode. Prsluci su danas dostupni u različitim materijalima poput flisa, proštepanih sintetičkih materijala poput najlona, vune, platna, vodootpornih ili samta.

Muškarci koji preferiraju jednostavan minimalistički stil odijevanja odlučit će se za jednobojne crne ili tamnoplave prsluke za razliku od onih koji će izabrati „življe“ boje. Muške sportske prsluke nosite na donji dio trenirke i sportske tenisice, kao i s trapericama i običnom majicom.

Obogatite svoj styling novim i modernim prslukom koji će pristajati na sve proljetne kombinacije, a mi vam u nastavku donosimo popis modnih adresa koje nude sjajnu ponudu jednostavnog dizajna i odličnog kroja.

Mister Mot multibrand store

Boggi Alpha B Tech prsluk

Na adresi Gundulićeva ulica 15, prije pet godina otvorio se Mister Mot, multibrand store za moderne muškarce koji je brzo postao jedna od najboljih i najpopularnijih modnih adresa Zagrepčana, ali i brojnih muškaraca koji bi se u Zagreb vraćali upravo kako bi u Mister Motu obavili svoj sezonski shopping ili pronašli najbolje modele za posebne prilike.

Modna adresa po mjeri modernog muškarca

Među casual favoritima za proljeće istaknut će se prošiveni prsluk koje će biti nezaobilazan dio svakodnevnih kombinacija. U Mister Motu možete ga pronaći s potpisom talijanskog modnog brenda Boggi.

Boggi prsluk u bež boji

Boggi prsluk u plavoj boji

Iako poznat po elegantnim i luksuznim odijelima koja su postali omiljena poslovna uniforma brojnih muškaraca, Boggi za proljeće donosi i ležernu uniformu idealno za vikend look sa sportskim prizvukom. Svaki od Boggi modela ističe se kvalitetom, odličnim krojevima i jednostavnim linijama.

Sve modele pronađite u Mister Mot multibrand storeu u Gundulićevoj ulici 15, a sve novosti pratite na službenoj stranici mistermot.comFacebook stranici i Instagram profilu @mistermot_official.

Massimo Dutti

Ispunjeni prsluk od napa kože

Ispunjeni prsluk od kombinacije kože i antilop kože

Prošiveni pernati prsluk

Ultralagani ispunjeni prsluk

Zara

Prošiveni prsluk s ispunom

Prošiveni prsluk s ispunom

Kontrastni ispunjeni prsluk

Foto: Instagram, mistermot.com, Sanja Ebip Jagatić, Massimo Dutti, Zara

Učitati još
Zatvori