Journal Man: Muški parfemi koji izmamljuju ženske uzdahe

Journal Man: Muški parfemi koji
izmamljuju ženske uzdahe

Poznato je da mirisi utječu na raspoloženje i nadopunjavaju stil definirajući ga. Želite li poslati poruku samouvjerenog muškarca koji točno zna što želi, u tome će vam uvelike pomoći miris parfema koji birate. Sve to zaokruženo je u stilsku priču koja najbolje odgovara senzibilitetu svakog pojedinca. Također je dobro znana činjenica kako svi mirisi jednako ne pristaju svakome te različito mirišu na koži. Zato je potrebno znalački odabrati miris kojim ćete se najbolje izraziti i u tome vam teško mogu pomoći preporuke preporuka temeljene na njihovom vlastitom iskustvu. Svaki parfem važno je isprobati na vlastitoj koži kako bi odabir bio savršen za vas.

No, neke parfemske formule toliko su dobar i univerzalan spoj mirisnih nota da se poput kameleona prilagođavaju svakome ponaosob tvoreći miris kojemu je teško odoljeti. Želite li ostaviti snažan dojam, ovih 5 parfema su najčešći izbor muškaraca sa stilom koji jako dobro znaju na koji način privući pažnju.

Bleu – Chanel

Chanel je poznat po laganim mirisima koji označavaju otmjenost i muževnost. Ovaj specifični parfem ima mošusni i drvenasti miris s dodirom jedinstvenosti.

Bleu je za ljude koji se usuđuju živjeti na svoj način, unatoč normama. Osim što je duboka mirisna nota dominantna u ovom parfemu, citrusna nota pruža oštru koncentraciju svježeg i čistog mirisa. Nevjerojatno intenzivno, ali potpuno neočekivano zavodljivo.

Bleu Chanel

Dolce & Gabbana – Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana već neko vrijeme ima ovaj miris, a tijekom godina je nastavio očaravati žene svojim zadivljujućim mirisom, koji sadrži koru grejpa i aromatičnu smreku, dajući vam mediteransku lakoću. Osim toga, dobivate nenametljivu mješavinu mošusa, tamjana i hrasta koji se blago kombiniraju u ovaj potpis koji se pretvara u senzualni miris.

Dolce & Gabbana

Acqua di Gio  – Giorgio Armani

Nositi Armani označava smjelost i potpuni glamur. Ako ste u potrazi za živahnim dojmom još od jutra, Acqua di Gio parfem je spoj koji savršeno pristaje i u dnevnim i u noćnim kombinacijama. Uz svježinu vodenog ambijenta, Acqua ima prozračnost koja dolazi iz bergamota, nerolija i zelene mandarine.

Osim toga, također ulje  jasmina s vodenim nijansama, uz ružmarin i topli indonezijski patchouli kombinacija je koja podgrijava strast.

Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum

 

Armani Sports Code – Giorgio Armani

Ako se smatrate zavodnikom i želite biti elegantni magnet, Armani Code Sports pruža čarobnu kombinaciju intrigantnosti i požude. Ovim mirisom ćete osigurati zadivljujuće poglede žena.

Sastoji se od tantalizirajuće mješavine rahlija – divlje metvice, paprene metvice i šaržera, a rezultat je osvježavajuća eksplozija mirisa. Osim toga, sicilijski mandarinski i citronski limun dodaju dah Italije ovom impozantnom mirisu. Sve to dokazuje da je ovaj parfem idealan izbor za dnevne i večernje kombinacije, posao, kao i izlaske u noćni klub.

Sports Code Armani

 

 

Aqua – Bvlgari

Svjetlo, plemenito i potpuno muževno iskustvo. Aqva Pour Homme pruža ništa manje od moći mora. Miris mora, mandarina i mediteranskog bilja jamči upečatljivost. Uz ovaj miris osjetit ćete kako se pogledi lijepe na vas.

Aqva Bvlgari

Foto: Unsplash, Armani, Dolce & Gabbana, Chanel, Bvlgari

Učitati još
Zatvori