Journal Man: Jako stylish muškarci na ulicama New Yorka

Journal Man: Jako stylish muškarci
na ulicama New Yorka

S Tjednom mode u Kopenhagenu započela je nova sezona najvećih svjetskih tjedana mode na kojima će prestižne modne kuće i poznati modni dizajneri predstaviti svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022. i najaviti prve trendove i it komade koji će obilježiti drugu polovicu godine. Nakon fantastičnog početka u skandinavskoj prijestolnici mode, na red je došao New York.

Uz najnovije kreacije s potpisom nekih od najvećih modnih kuća, dizajnera i brendova poput Phillipa Lima, Marca Jacobsa, Khaitea i Prabala Gurunga, pažnju još jednom plijene i odlične kombinacije koje smo ovih dana imali prilike vidjeti na ulicama New Yorka. Među njima istaknulo se i nekoliko jako stylish muškaraca!

Muške street style kombinacije s ulica New Yorka

I dok su se na modnim pistama diljem New Yorka izmijenjivale ženske ready-to-wear kolekcije, njegovim ulicama zavladale su odlične street style kombinacije muških zaljubljenika u modu. Od domaćina koji se uvijek ističu eklektičnim stilom do stylish posjetitelja tjedna muške mode iz cijelog svijeta, New York je još jednom opravdao status svjetske modne metropole.

Muški posjetitelji tjedna mode u New Yorku odmaknuli su se od klasičnog i očekivanog te prošetali zanimljive odjevne kombinacije. Iako modnih klasika iz muškog ormara nije nedostajalo, mnogi su se odlučili poigrati sa slojevima, bojama, uzorcim, modnim dodacima i trendovima. Rezultat su odlične kombinacije rezervirane za odvažne.

Dozu outfit inspiracije pronađite u nastavku!

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori