Journal Man: Omiljene košulje za jesenske i zimske dane

Journal Man: Omiljene košulje za
jesenske i zimske dane

Svaka nova sezona u mušku garderobu donosi nekoliko modnih noviteta. Istovremeno, svaka nova sezona u muški ormar vraća sve one omiljene odjevne komade i modne dodatke koji se ističu spojem jednostavnih linija, neutralnih i zemljanih boja, ugodnih materijala i svestranog karaktera te nose status muških modnih klasika. U prepoznatljivom, ali osvježenom izdanju, ti svestrani modeli nalaze se u središtu muške garderobe i svakodnevnih kombinacija.

Tek nekoliko odjevnih komada dovoljno je da unutar svojeg ormara stvorite savršenu garderobu za jesensku i zimsku sezonu. Uz klasike poput ležerne jakne i elegantnog kaputa, odijela i traperica, T-shirtica i pulovera, košulja će se istaknuti kao jedan od apsolutnih favorita u svakoj muškoj garderobi. Uz uvijek popularnu i praktičnu bijelu košulju koje će se istaknuti kao prvi izbor za formalne i svečane prilike, ležerne i ugodne za nošenje košulje od flanela bit će najbolji izbor za svakodnevni look.

Najugodniji modni favorit za jesenske i zimske dane

Topla i izuzetno ugodna za nošenje, flanel je lagana tkanina jednostrano ili obostrano dlakave površine dobivene čupavljenjem. Najčešće se izrađuje od pamučne i vunene pređe u običnom ili keper tkanju. Upravo su od takvog finog i ugodnog flanela izrađenog od prirodne pređe izrađene popularne košulje koje su unutar muškog ormara postale sinonim za jesenske i zimske dane. Kako bi stvorio ultimativni muški modni favorit, flanel se spojio s jednostavnim krojevima i kariranim uzorkom. S razlikom tek u sitnim detaljima poput kragne, dugmadi i zatvarača, karirane košulje od flanela izgledaju vrlo slično, no različite kombinacije boja i različita veličina kariranog uzorka ono je što svakom modelu donosi drugačiji look.

Od jednostavne kombinacije crne i bijele boje do zemljanih tonova koji kariranoj košulji od flanela daju country look, jesenske i zimske kolekcije donijele su pregršt odličnih modela.

Košulja od flanela u najboljim novim modelima

Najbolje modele koji će brzo postati omiljeni model unutar vašeg ormara i svake sljedeće godine biti sve bolje i ugodnije, donosimo u nastavku!

Octobre Éditions

H&M

s.Oliver

Foto: Instagram, H&M, Octobre Éditions, s.Oliver

Učitati još
Zatvori