Journal Man: Tople kape koje će vas grijati u hladnim zimskim danima

Zima je konačno pokazala svoje zube. Jutarnje temperature su se spustile ispod nule, a i tijekom dana je prilično hladno pa je došlo vrijeme da iz ormara izvučemo najtoplije veste, debele zimske jakne i najpoželjnije modne dodatke. Uz šalove i rukavice, nezaobilazni zimski modni dodatak svakako su vunene kape koje će nas grijati tijekom cijele zimske sezone.

Vunene kape, istovremeno tople i mekane, savršeni su jednostavni dodatak koji će, osim zaštite od hladnoće, svakom zimskom outfitu dati zanimljivu teksturu i biti najdraži završni pečat. Ako volite jednostavnost, najbolje je odabrati jednobojnu kapu koja će pristajati svakoj vašoj zimskoj kombinaciji. Treba imati na umu da jednostavno pritom ne znači dosadno pa će kapa u, recimo, crvenoj ili žutoj boji podići vaš kompletan outfit. Posljednjih nekoliko sezona popularne su i kape s pomponom na vrhu koje više nisu rezervirane samo za djecu i žene. Možete ih pronaći u raznim bojama, varijantama i uzorcima, od jednobojnih do onih sa zimskim motivima.

U nastavku smo izvojili najbolje modele koje možete pronaći u aktualnoj ponudi poznatih modnih brendova, a na vama je da se odlučite za onu koja vam se najviše sviđa i koja će se uklopiti u vaš stil.

Adidas
Patagonia
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
s.Oliver
s.Oliver
s.Oliver
The North Face
Vans

Foto: Reserved, Nordstrom, s.Oliver

0