Journal Man: Najbolje kožne jakne za jesensku garderobu

Journal Man: Najbolje kožne jakne
za jesensku garderobu

Ako bismo jesensku garderobu morali svesti na samo nekoliko odjevnih komada, dobra jakna bez sumnje bi se nalazila na samom vrhu tog popisa. Kao biti nezaobilazan dio naših kombinacija svaki put kad izađemo iz kuće, jakna je svoje mjesto pronašla ne samo u svakoj garderobi, već i u baš svakoj kolekciji. Uz baloner kao vječno privlačni modni klasik s naglašenom dozom elegancije, među najboljim jaknama za jesensku sezonu istaknula se i ultimativna cool jakna.Naravno, riječ je o kožnoj jakni.

Odjevni komad koji nikad ne izlazi iz mode

Prvi put, kožna jakna nosila se kao pilotska jakna u ranim 1900-tim. Kroz desetljeća, muška kožna jakna svoje je mjesto pronašla u garderobama najvećih filmskih buntovnika, rockera i umjetnika. Prisjetimo se samo Marlona Branda u filmu The Wild One i bendova poput The Ramones kojima je upravo kožna jakna bila važan dio njihovog stila.

Svoj status jednog od najboljih i najpopularnijih odjevnih komada u muškoj garderobi zadržala je sve do danas kada dolazi u pregršt različitih izdanja. Kakve će se kožna jakne nositi ove jeseni?

Acne Studios

Muška kožna jakna za jesen 2021.

Popularni muški brendovi u svojim su jesenskim kolekcijama predstavili kožnu jaknu u svim bojama i modelima. Raznolikost modela pomaže da je što jednostavnije uklopite u stil koji vam se najviše sviđa.

Iako u ponudi dominiraju još uvijek crne kožne jakne, no svatko za sebe može pronaći idealan model kožne jakne koji će nadopuniti vaš jesenski look i ormar. Uz klasične crne modele u biker stilu, muške kolekcije istaknule su i trendi bomberice, jakne od brušene kože u smeđoj, zelenoj i plavoj boji te smeđe modele inspirirane shacket trendom.

Caruso
Brunello Cucinelli
Tom Ford
Mango
Mr.P
Zara
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zara
Acne Studios
Mango
Saint Laurent
Zara
Frame
Zara
Tod’s
Zara

Foto: Pexels, Mango, Massimo Dutti, Zara

Učitati još
Zatvori