Journal Man: Najbolja mjesta za gledanje utakmica u Zagrebu

Journal Man: Najbolja mjesta za
gledanje utakmica u Zagrebu

Europsko prvenstveno počelo je punom parom, a svi priželjkujemo euforični scenarij kakav nam je naša nogometna ekipa priredila 2018. godine u Rusiji. Nakon u najmanju ruku neočekivane i iscrpljujuće 2020. godine i pandemije, ono pravo navijačko veselje posebno bi nam godilo.

Grad vrvi kafićima i LED ekranima na svakom uglu, zasigurno ćemo jednom svratiti i u kvartovske kafiće s ekipom. Tu je i najveća navijačka fan zona na Trgu bana Josipa Jelačića, Croatian FANS Embassy ZONE koji nudi popratne tematske programe.

Međutim, ove godine biramo gledati utakmicu na otvorenom u krugu prijatelja, uz ukusne zalogaje i craft piva, a Zagreb nudi nekoliko jako cool mjesta na kojima doživljaj može biti još veći.

Rougemarin

Smješten u zelenoj šumici ispred poznatog Rougemarin restorana, Euro Park je destinacija na kojoj želimo gledati već sljedeću utakmicu Hrvatska – Češka. Super mjesto za druženje na otvorenom proteže se na više od 2500 kvadrata, ali uređenje parka pruža privatnost u hladu zelenih krošnji. Istovremeno osigurava dovoljno prostora za veće i manje grupe, za uživanje u opuštenoj atmosferi i mogućnost izbora različitih sadržaja za sve uzraste. sim atmosfere, u Rougemarinovg Euro Park svratit ćemo i zbog ukusnih zalogaja, burgera, vege specijaliteta i grickalica. Euro Park će trajati do kraja Europskog prvenstva, 11. srpnja. Park će živjeti u znaku nogometa uz prigodno uređenje i veliki LED ekran.

Foodbalerka

Plato Tuškanac svakako uvrstite u svoj popis destinacija. Odnedavno se tamo smjestilo ultimativno mjesto za navijače – Foodbalerka. Osim super klope i pića, zelena oaza donosi i glazbene nastupe. Naredna tri tjedna svirat će dvadesetak DJ-eva, a gastro ponudu na Foodbalerki bogate chefovi među kojima su i Marko Palfi i Mate Janković. tu je i ponuda restorana kao što su El Toro i Namaste, a za slastice je na Foodbalerki odgovoran Le kolač.. Jedan je ovo od najpopularnijih gastro-nogometnih evenata koji nikako ne planiramo zaobići.

Lauba

Lauba – kuća za umjetnost i ljude u koju inače svraćamo zbog odličnih izložbi tradicionalno organizira svoj Euro program odnosno organiziranja gledanja utakmica za vrijeme Europskog prvenstva 2021.. U dvorištu galerije postoji super ponuda craft piva i otkačeni popratni glazbeni nastupi za svaku utakmicu naše reprezentacije.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori