Journal Man: Prespavajte u kolibi Matthewa McConaugheyja koja ima i skriveni bar

Osim što je Oscarom nagrađeni glumac, Matthew McConaughey je i veliki borac za zaštitu okoliša, a sad se bacio i u dizajnerske vode. Naime, slavni holivudski glumac udružio je snage s braćom Chrisom i Camom Grantom, koji su osnivači startupa Unyoked, kako bi zajedno napravili eco-friendly kolibu u Australiji.

Eco-friendly koliba u Australiji

Koliba nazvana The Reserve dio je inicijative proizvođača viskija Wild Turkey, čiji je McConaughey kreativni direktor, a koja ima za cilj potaknuti ljude da se, u ovom užurbanom vremenu u kojem živimo, više ‘povežu s prirodom’. Ova divna koliba je sagrađena od održivih materijala, sa solarnim panelima, a na internet možete zaboraviti jer ga nema. Naime, cilj je potaknuti goste da borave u prirodi umjesto da skrolaju po društvenim mrežama.

McConaughey je bio uključen u cijeli proces od samih početaka pa sve do izgradnje. Glumac je u interijer dodao i svoj osobni pečat pa će gosti moći čitati njegove omiljene knjige i slušati njegovu omiljenu glazbu – na vintage kazetofonu. McConaugheyjeva glazbena zbirka uključuje, između ostalog, album Boba Dylana Highway 61 Reviseted i Metamodern Sounds of Country Music Sturgilla Simpsona.

Koliba će biti dostupna za rezervacije od 4. prosinca. Cijena noćenja iznosi 293 dolara radnim danima, a 353 dolara vikedom. Postotak od zarade bit će doniran australskoj neprofitnoj organizaciji, Foundation for National Parks & Wildlife.

Foto: Unyoked

0