Journal Man: Easy iron košulje koje će vam olakšati život


@mordovas

Već smo odavno zakoračili u sezonu proljetnih svečanosti, a pred nama je još duga ljetna sezona koja će biti jednako uzbudljiva. Proslave i vjenčanja prilike su da pokažete svoj stil u punom sjaju, ali i šarm. No, ono što će zasigurno uvijek biti problem, fina odjeća, najčešće zahtjeva poseban tretman kada je u pitanju njezino održavanje. Od nježnog i pažljivog čišćenja do glačanja.

Bilo bi idealno kada bi, stoga, sve profinjene i elegantne komade mogli s lakoćom ukombinirati u vlastiti stil za svečane prilike, ali uz što manje trošenja vremena na svaki nabor, rukave i džepove.

Easy iron košulje za sve posebne prilike

No, reći će iskusni kako su sve dobre ideje već ionako izmišljene. I za većinu će toga imati pravo. Tako je i jedan od omiljenih street style brendova – Massimo Dutti, kojega obožavamo u svom svečanom looku, upravo u svoju proljetnu kolekciju uvrstio divne komade košulja koje će vam potpuno olakšati život.

Riječ je o tzv. easy iron košuljama koje skladno prate liniju tijela i u svakoj prilici, bez obzira nosili je ispod sakoa pa ga skinuli, putovali u automobilu, sjedili… one uvijek izgledaju savršeno uglađeno i uredno.

Easy iron košulje iz proljetne kolekcije Massimo Duttija adut su na koji se možete osloniti kada je riječ o zgusnutom rasporedu i cjelodnevnim obvezama jer nećete morati brinuti o tome jeste li košulja u međuvremenu izgužvana i uklapa li se skladno u kombinaciju koju nosite već ćete tijekom cijelog dana moći samouvjereno “krstariti” u svom besprijekornom outfitu.

Od klasičnih bijelih izdanja do prugastih i točkastih, Massimo Dutti easy iron kolekcija okupila je sva izdanja neizostavne košulje za elegantan look.

Foto: Massimo Dutti

0