Journal Man: Mango ima super udobne jesenske modele za svaki dan

Samo nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka je dovoljno da unutar muškog ormara kreiraju savršenu jesensku garderobu. Jednostavnost muškog ormara ove je jeseni još bolja zahvaljujući ležernim modelima i materijalima koji krase svaki od modela. Upravo takvu kolekciju za jesensku sezonu predstavio je high street brenda Mango.

High street favoriti u muškom ormaru

Mango Man linija muške odjeće jedna je od najpopularnijih na high street sceni i to s razlogom. Svake sezone, Mango Man donosi kolekcije koje okupljaju ključne odjevne komade i modne dodatke koji su i praktični, i ugodni za nošenje i svestrani. U Mango trgovini muškarci mogu pronaći sve od poslovnih modela do ležernih modela za vikend kombinacije i sport.

U novoj kolekciji za jesen, Mango Man je spojio klasično i ležerno u modelima koji su nosivi u pregršt različitih kombinacija, od jutra do večeri.

Mango Man kolekcija za jesen 2021.

Sasvim očekivano, početak Mango Man kolekcije za jesen 2021. nalazi se u klasičnom baloneru i kaputu te ležernoj jakni sa sportskim prizvukom. Najbolji dio Mango Man kolekcije ove se jeseni krije ispod jesenskih jakni i kaputa. Najbolji modeli bez sumnje su oni koji omiljenim modnim klasicima daju loungewear pomak. Hlače tako imaju elastični struk, traperice šire nogavice, a pletivo dolazi u modelima koji neodoljivo podsjećaju na sportske polo majice, sportske majice s kapuljačom i sportske majice sa zipom.

Spoj klasičnog i ležernog nalazi se i iza sportskih modela u kolekciji. Ležerne trenirke ove jeseni izgledaju malo elegantnije u izdanju od vune ili kašmira, baš kao i šilterica u sivoj boji.

Uz odjevne komade idealne za svaku jesensku garderobu, aktualna Mango Man kolekcija donosi i šalove, čarape i tenisice koji će biti ona točka na i svakoj jesenskoj kombinaciji.

Foto: Mango Man

0