Journal Man: Londonski bloger istančanog ukusa za hranu čiji i stil volimo


@lukecatleugh

Ako ste ljubitelj hrane, svidjet će vam se Lukova Instagram stranica – @lukecatleugh. Od njegovog ‘Posh Egg’ recepta do nekih zapanjujućih deserata, on što god radi, čini da izgleda tako jednostavno i uvijek smo gladni prelistavajući njegov content.

Ne samo da je Luke velika inspiracija za hranu i mjesta za jelo i piće u Londonu, on ima odlično oko za detalje i dizajn.


@lukecatleugh

@lukecatleugh

Odličan je u izgradnji osobnog brandinga što je jednako uspješno svladao za svoj blog, ali i Instagram. Još jedan koji se treba brinuti za svoju karijeru jer broj njegovih pratitelja raste ogromnom brzinom i to s pravom zaslužuje.


@lukecatleugh

@lukecatleugh

@lukecatleugh

Na Lukeovom profilu naići ćete na urbani stil mladog čovjeka koji inspirira. A ono što je posebno uzbudljivo jest njegova svestranost i lakoća djelovanja i funkcioniranja u svakoj ulozi. Oko za detalje vidi se u odabiru odjevnih kombinacija kao i uređenju interijera u kojemu boravi.

Profinjen ukus je evidentan i iz mjesta koja odabire za uživanje u kavi i slasnim zalogajima.

Sve to, zaokružuje odličnim profilima na društvenim mrežama, a sadržajnost njegovog bloga prava je on line poslastica za information junkies, ali i ljubitelje food trendova.

Na njegovim profilima ćete putovati, uživati u hrani i piću, uživati u detaljima koji oplemenjuju interijere, ali i naučiti kako se pripremaju slasna jela.

Više detalja pronađite na Instagram profilu i YouTube kanalu ovog svestranog mladog čovjeka.


@lukecatleugh

@lukecatleugh

@lukecatleughFoto: Instagram

0