Journal Man: Loaferice za lak proljetni korak

Journal Man: Loaferice za lak
proljetni korak

Gotovo je nemoguće zamisliti lagani proljetni outfit profinjenih muškaraca bez para kvalitetnih loaferica koje svaku kombinaciju podižu na viši nivo. One su odraz istinske elegancije. Zapravo, šminkerski stil nemoguće je postići, a da se u središtu kombinacija ne nalazi upravo model ovih cipela.

Ako je ikada izumljen komad garderobe ili modni dodatak koji na uspješan način naglašava stil, to su zasigurno ikonične loaferice. Riječ je o cipeleama s neobičnimm i zanimljivim karakterom.  Siguran potez je zadržati ove cipele u casual stilu. Loafer mokasinke prilično dobro se slažu s trapericama, definitivno su dobro rješenje za odijela i uistinu se uz njihov šarm može izvući najbolje od kombinacije.

Uz loaferice elegantni stil je zajamčen

Budući da je riječ o kožnim cipelama koje dišu, dizajneri i stilisti gotovo će uvijek savjetovati da se ove cipele nose na bosu nogu. Iako ih mnogi muškarci nose uparene s tankim, pamučnim čarapama, ukoliko želite biti u trendu i pokazati se u svjetlu poznavatelja mode i visokog stila, čarape ipak ostavite kod kuće. Podvrnite nogavice i spojite sipele s efektnom kožnom torbom. Kombinacije u kojima želite naglasiti loaferice dobro će funkcionirati i s košuljama i s T-shirticama koje su omiljeni  komad za prolejtne dane.

U nastavku donosimo najkvalitetnija i najzanimljivija izdanja loaferica koja možete pronaći u aktualnim kolekcijama.

 

 

 

 

Učitati još
Zatvori