Journal Man: Kožne torbe za svaki dan

Journal Man: Kožne torbe za svaki dan

Dobra i kvalitetna kožna torba vječni je komad muške garderobe u koji vrijedi uložiti. Takve torbe nadopunjavaju stil godinama pa nije svejedno kakvu torbu birate za poseban dodatak odjevnim kombinacijama koje svakodnevno nosite. Možete ih nositi čak i cijelo desetljeće jer one nikada ne izlaze iz mode. Osim što su izrazito atraktivne i čak najobičnije odjevne komade podižu na višu razinu stiliziranosti, one su praktične i funcionalne pomagačice bez kojih je prava muka odrađivati dnevne obveze. U njih stane sve što vam treba ili bi vam moglo zatrebati. Bilo da je riječ o malim torbicama u koje “potrpate” tek novčanik i mobitel ili o prostranim ruksacima, torbe su nezaobilazan dodatak koji jamči da ćete sve potrepštine uvijek imati pri ruci i nećete ih zaboraviti dok jurite s jednog mjesta na drugo.

Kožna torba začinjava svaki stil i olakšava dnevne aktivnosti

Posebno su praktične one tzv. poštanske torbe koje su posljednjih nekoliko godina omiljeni modni detalj muškarcima iz cijelog svijeta jer dodaju dozu retro začina kombinacijama jednako prihvatljivima u svako doba godine. U njih stanu svi dokumenti, papiri, ugovori i računi koje morate imati pri ruci pa ih nerijetko od milja zovemo “putujućim uredom”. Kada se u njihovu unutrašnjost doda laptop, tablet i rokovnik, onda uistinu možemo na bilo kojem mjestu odrađivati sve zadatke, što je posebno privlačno digitalnim nomadima.

Kako biste bili sigurni da ste odabrali kvalitetnu kožnu torbu koja će vam trajati godinama, a pritom izgledati lijepo i profinjeno, izdvojili smo nekoliko najposebnijih komada na tržištu. Uz ove primjerke, zasigurno ćete obogatiti svoj stil i čuvati na sigurnom sve svoje važne stvari.

 

 

 

Foto: Unsplash, Gucci, Emporio Armani, Timberland,The Bleu de Chauffe, Guess, Nordstrom

Učitati još
Zatvori