Journal Man: Kožne torbe za kratka poslovna putovanja

Journal Man: Kožne torbe za
kratka poslovna putovanja

Dobra stvar kod sazrijevanja jest šarm. Doza profinjenosti, zavodljivosti i mudrosti s godinama sve više dolazi do izražaja. Kada se tome pridoda i istančan ukus, onda je besprijekoran stil zajamčen. Samosvjesnost i odlučnost poželjne su karakteristike kada želite ostaviti dobar dojam u poslovnom svijetu. Brojni sastanci, pregovaranja, predstavljanje novih ideja te njihova uspješna realizacija, ključni su za unapređenje poslovanja, bez obzira kojim se poslom bavite. Trikovi uz čiju pomoć možete svoja znanja i vještine učiniti produktivnima važni su svakom poslovnom čovjeku. Umrežavanje, povezivanje i česta putovanja, sastavni su dio njegove svakodnevice. No, prvi dojam koji ostavljate svojom pojavom, poruka je koju šaljete o sebi. Stoga ne treba zanemariti tjelesni izgled, outfit i usklađenost odjevnih komada čak i na poslovnim putovanjima. Zapravo, tada je osobni look nešto na što svaki mudri poslovnjak stavlja akcent. Sadržaj koji predstavlja je tek drugi korak.

Poslovne torbe za putovanja za vrhunske estete

Najčešće su poslovna putovanja (na kojima se i dogovaraju poslovi i unapređuje djelovanje, uče novosti iz modernog poslovanja) kratka i intenzivna s vrlo zgusnutim rasporedom. Dogodi se da u istome tjednu poslovni ljudi obiđu i nekoliko udaljenih gradova i zemalja pa je u tim slučajevima bitna dobra organiziranost. Osobne stvari koje pritom nose sa sobom, važno je čuvati u kvalitetnim torbama koje će zaštiti odjeću, dokumente, gadgete i sve druge neophodne potrepštine. No, osim funkcionalnosti, za torbe idealne za kratka poslovna putovanja važno je i da izgledaju stylish. Sve s ciljem ostavljanja elegantnog dojma i neupitnog modnog ukusa.

Ukoliko još uvijek u svojoj kolekciji ne posjedujete kožnu malu putnu torbu koja će s vama proputovati svijet i istaknuti stil poslovnog čovjeka koji je pritom i vrhunski esteta, vrijeme je da razmislite o sljedećoj investiciji. Torbe koje smo izdvojili u nastavku, pametna su investicija jer će trajati godinama i postati vam najbolji suputnik na svim vašim putovanjima.

Donosimo deset divnih modela od kože u profinjenim nijansama koje će podignuti svaki poslovni stil.

Bleu De Chauffe

J.Crew

Brunello Cucinelli

Smythson

Givenchy

Berluti

Berluti

James Purdey & Sons

The Row

Fendi

Foto: Unsplash, Mr Porter

Učitati još
Zatvori