Journal Man: Kožne jakne koje će označiti proljetni stil cool muškaraca

Journal Man: Kožne jakne koje će označiti
proljetni stil cool muškaraca

Kožna jakna najefektniji je komad u muškom ormaru

Kvalitetna kožna jakna je klasični komad garderobe bez kojega je jednostavno nemoguće zamisliti efektan muški stil. Iako je ranije bila zaštitini znak buntovnih rockera, danas je možemo vidjeti u svim izdanjima koji briše sve stilske granice. Ovaj je komad odjeće upravo onaj koji će svaku kombinaciju začiniti i pretvoriti u poželjnu. Ukoliko želite biti primjećeni, onda je kožna jakna izbor broj jedan.

Odlična strana kožne jakne je njezina svestranost i sposobnost akcentiranja stila na tako cool način. S obzirom na to da su temperature i dalje niske i nemoguće je bez zdravstvenih posljedica izaći van u kožnoj jakni (bez da se preko nje ne navuče toplija jakna ili kaput), one su idealne za proljetne dane koji nas tek čekaju.

Komad koji zaokružuje svaku kombinaciju na tako efektan način

Zamislite samo kombinaciju s avijatoricama, jednostavnoj pamučnoj majici i jakni koja zaokružuje cjelokupni stil na nepogrešiv način. Ukoliko tražite jaknu koja će se skladno uklopiti u svaki vaš look, onda je to zasigurno kožna jakna jer ona dobro funkcionira i u opuštenim, casual varijantama, savršen je izbor za frajerske večernje izlaske, a nitko vas neće čudno pogledati ni ukoliko je kombinirate s finim hlačama, košuljom i kravatom. Zapravo, takav je outfit pun pogodak.

Ona na svjež način zamjenjuje sako i blejzere i pretvara fine kombinacije u mješavinu profinjene estetike i drskog stava.

Kožna jakna je komad u koji se isplati investirati. Bez obzira što ćete za kvalitetnu kožnu jaknu izdvojiti malo izdašniju svotu novca, ovaj će vam se ulog višestruko isplatiti. Osim što ćete si svakodnevno olakšati osmišljavanje stlyinga, vaše će kombinacije izgledati skupocjeno i atraktivno, uvijek ćete biti u trendu. Iako joj je u posljednje vrijeme porasla popularnost, poželjnost ove jakne zapravo nikada ne blijedi. Neke su kožne jakne toliko dobre da se prenose s koljena na koljeno, a što su starije, baš kao i vino, sve su bolje. One su stilski pečat svakog muškarca koji želi biti primijećen.

A ako već duže vrijeme razmišljate o tome da svoj stil upotpunite ovakvim kultnim komadom garderobe, sada je idealno vrijeme da se uputite u potragu za istom. Budući da još uvijek traju sniženja u svim trgovinama hiugh street brendova, iskoristite trenutak i priuštite si jaknu uz koju ćete zablistati. Vaš proljetni look uz kožnu jaknu bit će pun pogadak.

U nastavku smo prikupili sve atraktivne komade koji se nalaze u ponudi najpopularnijih high street brendova. Zavirite i pogledajte koji model u kojoj boji je vaš favorit.

Pull & Bear

Pull & Bear

River Island

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

Foto: Unsplash,  Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, H&M i River Island

Učitati još
Zatvori