Journal Man: Kozmetičke torbice koje obožavaju stilizirani muškarci

Journal Man: Kozmetičke torbice koje
obožavaju stilizirani muškarci


@johnphilp3

S godinama postajemo svjesni koliko je njega kože važna i koliko dnevna rutina utječe na blistavost i zdravlje kože. Preskakanje rutine potencijalno znači i nezdrav i dehidriran izgled kože, što nikako vam nikako ne ide u prilog ukoliko želite izgledati mladoliko i njegovano. Čišćenje lica, nanošenje hidratantne kreme, seruma te krema sa zaštitnim SPF faktorom svakako je ključ i osnova njege koje se vrijedi pridržavati.

Za ostavljanje dobrog dojma, osim usklađenog outfita, ključna je njegovanost i pažnja koju posvećujemo našem izgledu. Stoga je i dobra organiziranost dnevne beauty rutine ono što će nam pomoći u postizanju izgleda koji imamo u cilju.


@mressentialist

Kozmetičke torbice koje osim što su praktične izgledaju odlično!

Kako bi svi beauty proizvodi koji su potrebni za pravilnu njenu bili na jednom mjestu, idelano je pronaći kozmetičku torbicu koja

Trebate li kozmetičku torbicu koja će vam pomoći organizirati sve proizvode koji su vam potrebni za održavanje vašeg lijepog izgleda? u tom slučaju razmislite o torbici koja je dobar organizator, s mnogo pregrada i džepića. Tako ćete imati sve u vidokrugu, što će vam olakšati njegu.

Također, uz dobru organizaciju proizvoda u svakom ćete trenutku znati koliko čega imate i kada je vrijeme za shopping.

U nastavku smo izdvojili praktične kozmetičke torbice koje pritom izgledaju profinjeno i elegantno, stoga ne čudi što ih obožavaju pomno stilizirani muškarci iz cijelog svijeta.


Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

James Purdey & Sons

D R Harris


Ermenegildo Zegna

Patricks 

Mulberry


James Purdey & Sons

Mulberry 


Álvaro


Want Les Essentiels

NN07


Ermenegildo Zegna


Want les Essentiels
Filson

Smythson

Foto: Instagram, Mr Porter

Učitati još
Zatvori