Journal Man: Košulje na plavo-bijele pruge koje ćete nositi ovog ljeta

Malo je odjeće koja odmah na prvu ‘viče’ ljeto te nas neodoljivo podsjeća na more, sunce i plaže, i to u tolikoj mjeri da ju nosimo isključivo tijekom najtoplijeg godišnjeg doba. Mornarske majice možda su najbolji primjer toga. Zavodljive plavo-bijele vodoravne pruge koje u svaku kombinaciju unose morski šarm neizostavan su dio ljetne garderobe svakog muškarca. Ovo ljeto, uz mornarske majice, kao must-have komad za uživanje u suncu istaknule su se i košulje na okomite plavo-bijele pruge.

Košulje na plavo-bijele pruge zadržale su privlačnost mornarskih majica, ali su ipak unijele neke novosti u već poznati uzorak. Osim što su pruge na košuljama okomite, one su i različitih dezena te nijansi plave, od baby plave pa sve do tamnoplave. Također, za razliku od mornarskih majica koje najbolje pristaju ležernim kombinacijama, košulje na pruge jednako će dobro izgledati i u nešto ozbiljnijim outfitima. U svakom slučaju, jedno je sigurno – vaš outfit s košuljom na plavo-bijele pruge nikada neće proći nezamijećeno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F A B I O • T E L E S (@iamfabioteles) on

Košulje na okomite pruge učinit će vas višima i vitkijima

Košulje na okomite pruge mogu u potpunosti transformirati vaš fizički izgled. Okomite pruge učinit će vas prividno višima i vitkijima, a to će izvrsno poslužiti ako ste za vrijeme karantene zapustili svoju fitness rutinu. Ipak, sve vrste pruga neće imati jednaki efekt – tanke pruge dodatno će vas izdužiti, a one malo šire naglasit će vam ramena. S obzirom na raznolikost pruga i brojnost modela u ovogodišnjim ljetnim kolekcijama, ne biste trebali imati problema s pronalaskom košulje koja će odgovarati vašem stilu odijevanja i tipu građe. Najbolje modele košulja na plavo-bijele pruge koji će unijeti dozu ljetne ležernosti u vašu garderobu pogledajte u nastavku.

Modeli

Zara košulja na pruge ljeto 2020 4
Zara
H&M košulja na pruge ljeto 2020
H&M
Pull&Bear košulja na pruge ljeto 2020 2
Pull&Bear
ASOS DESIGN košulja na pruge ljeto 2020
ASOS DESIGN
Zara košulja na pruge ljeto 2020
Zara
River Island košulja na pruge ljeto 2020
River Island
Zara košulja na pruge ljeto 2020 3
Zara
Esprit košulja na pruge ljeto 2020
Esprit
New Look košulja na pruge ljeto 2020
New Look

Foto: Instagram, H&M, Zara, Pull&Bear, ASOS

0