Journal Man: Kolekcija Davida Gandyja za Massimo Dutti s ključnim komadima za svakog modernog muškarca

Popularni high street brend Massimo Dutti izbacio je novu kolekciju za muškarce napravljenu u suradnji s poznatim britanskim modelom Davidom Gandyjem. Nazvana Smart Statement, kolekcija sadrži ključne klasične komade za smart casual look u kojima će svaki muškarac izgledati elegantno i profinjeno.

Kolekcija odražava Gandyjev osobni modni stil, a sastoji se od strukturiranih džempera, pulovera i sakoa, poslovnih hlača, klasičnih vunenih kaputa i kožnih čizama. Bezvremenski stil koji kombinira klasične komade, čvrste materijale i savršen kroj idealan je za svakodnevni, ali i večernji look.

Bezvremenski komadi za svakog muškarca

Kolekcijom dominira smeđa, siva i tamnoplava boja, a svaki muškarac koji drži do sebe u njoj će pronaći ključne komade za zimsku garderobu. Puloveri s visokim ovratnikom ili strukturirani džemperi od pamuka u kombinaciji s vunenim hlačama od flanela ili chino hlačama od kord-samta idealni su za svakodnevni look, a personal tailoring hlače u kombinaciji sa sakoom savršene su za poslovne sastanke. Klasični vuneni kaputi, osim što će vas grijati u hladnim zimskim danima, u svaku će kombinaciju udahnuti potrebnu dozu stila i elegancije, a upotpunit će ih kožne čizme ili oxford cipele.

U nastavku smo izdvojili najbolje modele iz kolekcije koju možete pronaći u web shopu.

Foto: Massimo Dutti

0