Journal Man: Najbolji modeli klasičnih kaputa za poslovni look

Kaputi su drugo ime za stil elegantnog muškarca pa svaki muškarac koji želi ostaviti dobar dojam, za svoj zimski outfit bira kaput. Klasični kaput je bezvremenski komad koji možete nositi na sve kombinacije, od casual do poslovnih.

Mnogi muškarci zbog prirode posla koji rade većinu vremena provode u odijelima ili drugim poslovnim kombinacijama, no kad stigne zima, sako neće biti dovoljan da vas ugrije. Zbog toga je dobro investirati u dobar i kvalitetan klasični kaput. Osim što će vas grijati u hladnim zimskim danima koji su nam već stigli, kaput formalnijeg kroja u vašu će poslovnu kombinaciju udahnuti potrebnu dozu stila i elegancije.

Massimo Dutti

Pojavljivanje na poslovnim sastancima, kulturnim događanjima i finim izlascima nezamislivo je bez dobrog kaputa, a ono što je dobro jest da nije rezerviran samo za business look pa ga možete nositi i na sve druge zimske kombinacije.

Obično dolaze u crnoj, sivoj, tamnoplavoj i smeđoj boji, a u nastavku smo izdvojili najbolje modele koje trenutno možete pronaći u trgovinama i web shopovima.

Mango
Mango
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Ted Baker
Ted Baker
Ted Baker
Salle Privée
Theory
Tom Ford

Foto: Mango, Massimo Dutti, Ted Baker, Mr Porter

0