Journal man: Karizmatični Talijan Mahmood

Journal man: Karizmatični Talijan Mahmood

Mahmood profimedia

Egzotičan, urban, šarmantan i kreativan tako bismo mogli opisati talijanskog pjevača Mahmooda, ali i njegove pjesme koje svakim pojavljivanjem ne prestaju rušiti rekorde posjećenosti na YouTubeu. Njegovo glazbeno putovanje specifično je po to me da svakom novom pjesmom ruši naše, ali i vlastite horizonte, a produkcija spotova mu je na razini najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Taman kad smo pomislili da je prošlo vrijeme nastajanja zvijezda na najvećem europskom glazbenom natjecanju, prije dvije godine pojavio se on, Mahmood, i sve nas razuvjerio.

Globalno popularan

Brojni hitovi, glazbeni festivali svjetskog glasa i vrhunski spotovi ovog dvadesetdevetogodišnjaka lansirali su na sam vrh svjetske glazbene scene. Alessandro Mahmoud, umjetničkog imena Mahmood rođen je 1992. godine u Milanu, a pobjedom na Sanremo Festivalu s pjesmom “Soldi” stekao je slavu među talijanskom publikom.

Upravo je ta pjesma ponijela laskavu titulu pjesme s najvećim brojem streamova u talijanskoj glazbenoj povijesti. 2019. izdaje debitantski album „Gioventù Bruciata“ i te iste godine osvaja drugo mjesto na Eurosongu čime kreće njegova globalna popularnost i globalna karijera.

Miljenik žena i muškaraca

Europskom turnejom u sklopu koje je nastupao po Španjolskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Švicarskoj itd., dobro je zacementirao svoju popularnost na ovim područjima, a svakim novim hitom stvara novu bazu fanova u svim dijelovima svijeta. Poznat je i po svom upečatljivom imidžu i redovito razgolićenom torzu kojim obožavateljice, ali i obožavatelje ostavlja bez daha. Neki od njegovih hitova koje obožavamo su spomenuti Soldi, Rapide, Gioventù Bruciata i nedavno izašli Inuyasha.

Učitati još
Zatvori