Journal Man: Kako provesti sunčani proljetni vikend?

@doyoutravel

S prvim sunčanim i toplim danima, stiglo je proljeće i označilo početak uživanja na otvorenom. Zbog užurbanog tempa i brojnih obaveza, tijekom radnog tjedna rijetko će nam se pružiti prilika da iskoristimo ono najbolje od proljetne sezone, vikend će biti rezervirani za povratak u prirodu, uživanje u zelenilu i ugodnim temperaturama te, naravno, druženju s najdražima.

KAKO PROVESTI PROLJETNI VIKEND?

Nakon duge i hladne zime tijekom koje smo one slobodne trenutke najčešće provodili u cosy atmosferi unutar svojih domova, proljeće donosi novi nalet energije i pozitive koji će nas potaknuti na uživanje izvan vlastita četiri zida. Kako na najbolji mogući način iskoristiti proljetni vikend? Spoj dobrog društva i dobre hrane još uvijek će biti savršena kombinacija za opuštenu atmosferu, a s dodatkom svježeg zraka i sunčanih dana, vikendi će postati još i bolji. Nekoliko odličnih ideja za proljetne vikende u kojima ćete istinski uživati, a nakon kojih ćete ponedjeljak dočekati odmoreni i spremni za sve nove izazove, donosimo u nastavku.

OTVORITE SEZONU ROŠTILJANJA

@ikeafrance

Osim početka proljetne sezone, prvi topli i sunčani dani označili su i početak sezone roštiljanja koje na najbolji mogući način spaja dobro društvo i dobru hranu. Skupite ekipu, zajedno pripremite hranu i uživajte ugodnim proljetnim danima.

POVRATAK U PRIRODU

@li0nsmane

Ako tražite odmak od monotonije svakodnevice, proljetni vikend iskoristite za povratak u prirodu. Duga šetnja parkom, planinarenje i istraživanje nekih novih prirodnih ljepota savršeni su izbor ako želite napuniti baterije na svježem zraku prije povratka u gradsku vrevu koji donosi ponedjeljak ujutro.

BICIKLIRANJE JE UVIJEK DOBRA IDEJA

@finnharries

Zašto vikend ne biste rezervirali za bicikliranje? Radni tjedna možda donosi užurbani tempo, no mnogi među nama svoje radne dane provodimo vrlo statično – sjedeći u uredu ispred kompjutera. Vikend je savršeno vrijeme za kretanje, a vožnja biciklom jedna je od najzabavnijih fizičkih aktivnosti u kojoj će uživati baš svi.

PIKNIK U GRADU

@_foodstories_

Iako su topli i sunčani vikendi kao stvoreni za boravak u prirodi, slobodni dani u samom centru grada mogu biti jednako ugodni i opuštajući. Zaboravite na ispijanje kave na prepunoj terasi omiljenog kafića i uživajte u svom gradu na novi i drugačiji način. Pripremite brzi snack, osvježavajući napitak i pronađite mirno mjesto za piknik s pogledom.

Foto: Instagram

0