Journal Man: K by Dolce&Gabbana je novi muški miris za jesen

@dgbeauty

Dolce&Gabbana Beauty predstavlja K by Dolce&Gabbana, novi muški miris, koji je oličenje nove ere muškosti. Miris predstavlja srž muškarca koji se dobro osjeća, muškarca koji je kralj svakodnevnog života. On prati svoj put u životu, cijeni svoju obitelj i bližnje više od svega. Prirodno šarmantan, ne boji se pokazati svoju vitalnost, ostaje odan svojim korijenima, poštuje tradiciju dok prihvaća moderan svijet.

MIRIS

@dgbeauty

K by Dolce&Gabbana utjelovljuje karizmatičan i darežljiv duh. To je miris koji inspirira i očarava, ostavlja trag muške zavodljivosti. Podsjeća nas na Italiju te mediteransko popodnevno sunce, a njegove drvenaste note kao da vode u valovite brežuljke Toskane. Uzvišen i veličanstven miris odvažno spaja citrusne note sa vatrenim aromaticima te senzualnim drvenim notama. Miris je nastao suradnjom dvoje poznatih parfumera – Daphné Bugey i Nathalie Lorson – svaka ostavljajući dio svoje čarolije u postupku stvaranja mirisa.

SASTOJCI

@dgbeauty

Miris se otvara sa citrusnim notama: energetička fuzija crvene naranče i prešanih Sicilijanskih limuna. Bogatstvo mirisa je naglašeno svježim notama bobica smreke i toplim notama kadulje te spojem geraniuma i lavandina. Note su nadalje ojačane esencijama pimenta, koji se rijetko koristi u parfumerijama, koji mu dodaje vrućine te osnažujuću mušku aromu mirisa. Mirisise onda otvara svojim toplim drvenastim notama,senzualnom cedrovinom i zemljanim vetiverom, prije nego osjetimo slatku začinjenost pačulija. Privlačan i nedvojbeno muževan, miris pokazuje urođenu karizmu modernog kralja.

PAKIRANJE

@dgbeauty

Stvarana mnogo godina, bočica je spoj modernoga i tradicije. Isklesana klasična bočica je nadograđena krunom vrhunskog umjetničkog izražaja. Svaki ručno rađeni poklopac je unikatan, kruna je prekrivena česticama 24-karatnog zlata te onda namjerno postarana da postigne određenu patinu. Ova suvremena kruna je omeđena plavim kamenčićima kružnog oblika, smještenim pod kupolom od plavog lapisa – svaki je jedinstven zahvaljujući prirodnoj posebnosti uzorka svakog kamena . Na samoj boci, okrunjeno slovo K predstavlja tradicionalni simbol kraljevstva, ali s odvažnom jednostavnošću koja je upadljivo suvremena. Snažna, samouvjerena i pažljivo spojena, boca K by Dolce & Gabbana ogledalo je mirisa unutar nje, savršeno uhvativši duh moderne muževnosti.

KAMPANJA

@dgbeauty

Odabir kuće Dolce&Gabbana Beauty za lansiranje novog mirisa je talijanski influenser Mariana di Vaio. Suprug, otac i poduzetnik, Mariano je kralj svoje svakodnevnice i neosporan izbor za kampanju novog muškog mirisa. Da bi zabilježio suštinu K by Dolce & Gabbana, fotograf Mariano Vivanco odabrao je priču postaviti u srce Italije, u slikovito selo Montepulciano i savršene vinograde koji se pružaju do njegovih srednjovjekovnih zidina. U fokusu je muškarac koji s motociklom juri niz suncem obasjanu cestu diljem koje se pružaju čempresi. Dolazi kroz drevna vrata i kamene ulice u modernu živostsvakodnevnog života – do smijeha i zagrljaja svoje obitelji i druženja sa prijateljima. On je kralj svakodnevnice, posjeduje svoju krunu. Glazba svjetski poznatog kompozitora i dobitnika Oscara Ennia Morriconea prati heroja suvremenog doba dok hoda po drevnom gradiću.

Foto: Instagram

0