Journal Man: Joop! Homme Le Parfum probudit će sva vaša osjetila

Journal Man: Joop! Homme Le Parfum
probudit će sva vaša osjetila

Joop! Homme Le Parfum još je sofisticiraniji od svojih prethodnika i zasigurno ćete se na prvu zaljubiti u njega. Ovaj prosljavljeni parfem dolazi iz obitelji Joop! koja je svima dobro znana kao njemačka luksuzna modna kuća specijalizirana za suvremenu odjeću i kozmetiku. Kolekcijama dominira povezivanje business i casual te je Joop! sinonim za urbanu i chic visoku modu. Za službenu uniformu koju su hrvatski nogometni reprezentativci tijekom svjetskog prvenstva nosili izvan terena bio je zadužen upravo modni brend Joop!.

Parfem Joop! jedan je od najpopularnijih parfema za muškarce na svijetu još od 1989., a kreirao ga je parfumer Michel Almairac. Parfem je posvećen muškarcima koji su nekonvencionalni, provokativni i slobodoumni, bez straha od kršenja pravila. Intenzivan, bogat i slatki miris dobiva novu verziju u obliku Joop! Homme Le Parfum. Novo poglavlje mirisne sage Joop! Homme bit će lansirano ove godine i na mnogo se načina nadovezuje na izvorni kultni parfem.

Otkrijte zavodnika u sebi

Joop! Homme Le Parfum najavljen je kao miris koji budi osjetila svojom posvećenošću vatrenoj muževnosti slatkim, toplim i fougère tonovima. Opisan kao izazovno šik i skandalozno privlačan, novi miris nastavlja tradiciju započetu originalom. Joop! Homme Le Parfum idealan je za izravne i strastvene muškarce. Osvojit će vas kombinacija lavande, irisa, praline, vanilije i mahune tonke koja neće prestati oduševljavati. Joop! Homme Le Parfum dostupan je u količinama od 75 ml i 125 ml.

Veoma senzualni Joop! Homme Le Parfum je esencija muške karizme i ovaj ćete miris prepoznati među tisućama drugih mirisa. Zanosan miris suprotnosti je svjež i začinski, topao i seksi s kojim ćete dočekati proljeće. Zauvijek će zaroniti u vaša sjećanja, izlazi izvan uobičajenih granica i pun je fascinirajuće originalnosti. Prepustite se i vi jedinstvenosti ove toaletne vode, otkrijte zavodnika u sebi te budite odvažni, hrabri i stojte čvrsto na zemlji!

Foto: Joop!

Učitati još
Zatvori