Journal Man: Odijela Toma Forda za najpoznatijeg tajnog agenta

Journal Man: Odijela Toma Forda za
najpoznatijeg tajnog agenta

Osim što je najpoznatiji tajni agent na svijetu, James Bond poznat je i po svom elegantnom odijevanju koje je sastavni dio njegovog imidža. A i u najnovijem filmu za njegov je styling zadužen jedan od najpoznatijih dizajnera današnjice – Tom Ford.

Samo najbolje za Jamesa Bonda

Fordu je ovo četvrti put zaredom da potpisuje odijela koje nosi slavni agent 007, kojeg je u filmu No Time To Die ponovno utjelovio Daniel Craig. Osim večernjih odijela, Ford je za Craiga u suradnji s kostimografkinjom Suttirat Anne Larlarb dizajnirao košulje, kombinacije od trapera i svilene modne dodatke. Fordove komade, osim Bonda, nosi i novi lik Nomi, koju tumači glumica Lashana Lynch.

Ne mogu biti sretniji da ponovno odijevam Daniela Craiga kao Jamesa Bonda. Upravo Bond u svojoj eleganciji, stilu i ljubavi prema luksuzu utjelovljuje Tom Ford muškarca , izjavio je slavni dizajner.

No Time To Die je 25. film o legendarnom britanskom tajnom agentu, a Danielu Craigu ovo je peti put da se nalazi u toj ulozi. Pridružio mu se i Rami Malek kao negativac Safin, Léa Seydoux kao Madeleine Swann, Lashana Lynch kao Nomi, Ben Whishaw kao Q, Ana de Armas kao Paloma, Ralph Fiennes kao M. Film se trebao početi prikazivati 02. travnja, ali je zbog straha od daljnjeg širenja epidemije koronavirusa premijera odgođena na studeni pa je premijera zakazana za 12.11.

Foto: 007.com

Učitati još
Zatvori