Journal Man: Nova generacija odijela s hrvatskim potpisom

Journal Man: Nova generacija odijela
s hrvatskim potpisom

O'dijelo by Anja Stehlik

Kao jedan od najvećih modnih klasika, odijelo je važan dio muške mode i garderobe svakog muškarca. Kako izgledaju odijela za modernog muškarca u svojim nam kolekcijama otkriva O’dijelo, brend muških odijela iz Istre čiji se modeli ističu svojom personaliziranom unutrašnjosti i Hi-Tech elementima.

Upoznajte istarski brend O’dijelo

Iako se poslovni svijet, kao i poslovna garderoba, neprestano mijenja, savršeno krojeno odijelo uvijek će biti ultimativni poslovni klasik i sinonim za eleganciju. Moderna ideja odijela njegovu uniformiranost spaja s funkcionalnošću i personalizacijom. Upravo su takva odijela dizajnerice Anje Stehlik koja se nalazi iza brenda O’dijelo.

Svi O’dijelo modeli se rade se po mjeri i željama kupca da unutar odijela nosi svoje želje i strasti.

O'dijelo by Anja Stehlik

Odijela nove generacije

Elastična ilustrirana podstava idealna je za sve one koji svom izgledu želi dati osobni pečat, a uz to zadržava temperaturu tijela i omogućuje nesmetane kretnje. Nova kolekcija odijela stavlja naglasak na udobnost, mogućnost stiliziranja, personaliziranja, te nove teksture materijala i krojeva.

Kolekcija poslovnih odijela temelji se na konceptu dress to impress, dok slim fit forma odijelima daje moderni izgled. U sivoj i bež boji, kariranom i pepita uzorku, novi O’dijelo modeli mogu se, baš kao što tu vizuali koji prate kolekciju pokazuju, stilizirati i u casual i u poslovnim kombinacijama.

Odijela nove generacije jednako dobro izgledaju u kombinaciji sa statement tenisicima i T-shirtom, kao i u elegantnom poslovnom looku.

O'dijelo by Anja Stehlik

U novoj O’dijelo kolekciji su po prvi puta predstavljeni modeli za dječake.

Sva personalizirana odijela rade se po mjeri, a izrada traje 20 dana. Naši tailor made modeli laskaju figuri, daju mogućnost stiliziranja i odabira detalja u procesu izrade, a ono što je najbitnije nose tvoj identitet unutar sakoa.“- dodala je dizajnerica.

O'dijelo by Anja Stehlik

Odijela se mogu pogledati i naručiti na Instagram profilu @odijelo te u O’dijelo studiju u Puli i webshopu anjastehlik.com.

O'dijelo by Anja Stehlik

Foto: Ivana Tomić

Učitati još
Zatvori