Journal Man: Insta-modni znalac čije odjevne kombinacije vrijedi kopirati

Journal Man: Insta-modni znalac čije
odjevne kombinacije vrijedi kopirati

Njemački art direktor i modni influencer Kosta Williams, suosnivač je bloga Modern Man, koji je svojevrsna kronika njegove ljubavi prema svemu što se tiče mode, fitnessa, putovanja i lifestylea. On također posjeduje odjevnu liniju Cool Kids Can’t Die. A svoju ljubav prema modi počeo je dijeliti na Instagramu više iz hobija i zabave, no njegova je popularnost potpuno eksplodirala i nadahnula ga da kreira blog sa svoja dva dobra prijatelja.

Njegova prisutnost na Instagramu itekako je zapažena jer je na ovoj društvenoj mreži okupio više od 700.000 sljedbenika.

Modni znalac minimalističkog stila

Riječ je o čovjeku kojega je oduvijek zanimala moda i to ne samo kao promatrča. Kao dječak, uzeo bi majčin šivaći stroj i pokušao promijeniti traperice i majice. Uvijek je želio izgledati drugačije i više cool od drugih, što mu je, čini se, itekako pošlo za rukom.

Kao i većina uspješnih influencera, Kosta je postavljao fotografije i osmišljavao stylinge za Instagram paralelno uz redovni posao kojim se bavio pa mu je to oduzimalo puno vremena te je sve zajedno bilo sve teže uklopiti. No, nakon četiri godine, odustao je od svog redovnog posla i posvetio se isključivo influensanju. I to mu jako dobro ide, s obzirom na brojne suradnje i sponzorstva koja je ostvario te na sve veći broj pratitelja na koje utječe i koje inspirira.

Zavirivši na njegov Instagram profil, nije teško zaključiti zašto ga toliko ljudi smatra modnim guruom. Njegove kombinacije su sve redom pročišćene, a tako efektne. Uz to što na vrlo vješto kombinira i najjednostavnije komade, on ih pretvara u kombinacije koje nikada ne prođu nezapaženo. Klasični stil vješto kombinira s modernim, prati trendove, ali je vjeran i klasici koja je toliko elegantna i profinjena u njegovom aranžamanu.

Nerijetko kombinira tenisice s odijelima, a baza njegovog stila su crna, bijela, siva i bež boja koje nisu ni malo dosadne kada se vješto, na Kostin način spajaju u svakodnevne i formalne kombinacije.

No, osim njegovog istančanog smisla za modu, on inspiraciju pronalazi i na putovanjima. Ako posjetite mjesta kao što su New York, London ili Pariz, dobivate mnogo inspiracije iz svih različitih aspekata. Svaka zemlja daje više, tako da svaki grad ima svoju vibru i to je evidentno kod njegovog modnog izražaja.

Sandro Paris je njegov omiljeni brand, posebno zbog minimalističkog stila koji predstavlja, a koji dolazi s jedinstvenim naglascima te kvalitetom. A upravo to zaokružuje i definira stil ovog modnog blogera na čijem se Instagram profilu uistinu može pronaći pregršt odličnih ideja nosivih u svim prilikama.

Ukoliko ste u potrazi za inspiracijom Instagram profil @kosta_williams zasigurno će vas nadahnuti i potaknuti da uvijek izgledate besprijekorno.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori