Journal Man: Influencer koji je nakon djevojke blogerice i sam zaplovio istim vodama

Journal Man: Influencer koji je nakon djevojke blogerice i sam zaplovio istim vodama

@charlieirons

Charlie Irons je mladić u ranim dvadesetima koji živi u Londonu i sve je prisutniji na društvenim mrežama. Njegove YouTube priče kao i inspirativni i skladno povezani Instagram profil prava su virtualna poslastica za ljubitelje urbanog lifestylea.

Influencerski par – Josie i Charlie jako su simpatičan spoj na Instagramu

Budući da je bio “dečko blogerice” i tek se pojavljivao u postovima svoje djevojke Josie (AKA Fashion Mumblr) proteklih nekoliko godina, ipak je i sam odlučio zaploviti influencerskim vodama.

@charlieirons

Urbani lifestyle na Charlijev način

Od najnovijih proizvoda i sredstava za dotjerivanje do predstavljanja novootvorenih restorana i zdravih recepata, Charlie istražuje finije detalje života i dijeli svoja otkrića s publikom. Iako Josie inzistira da ga je baš ona upoznala sa svijetom ljepote i dotjerivanja, on pak tvrdi da je uvijek potajno imao ormarić pun maski za lice.

@charlieirons

Kod Charliea će vam se svidjeti njegova skromnost i jednostavan pristup bez imalo pretencioznosti. Posjeduje ogromnu kameleonsku sposobnost transpormacije pa je svaka njegova kombinacija jedinstvena. Stoga uživajte u sadržaju koji kreira ovaj sasvim običan, ali beskrajno simpatičan dečko iz Londona

@charlieirons
Učitati još
Zatvori