Journal Man: Influencer kojega biste trebali pratiti ako vas zanima yoga

@dylanwerneryoga

Ukoliko tražite osobu koja će vam biti istinska yoga inspiracija na Instagramu, onda biste trebali pronaći Dylana Wernera. Njegovo umijeće yoge na tako je autentičan i iskren način predstavljeno na njegovom Instagram profilu @dylanwerneryogada uopće ne čudi tolika zainteresiranost za sadržaj koji postavlja. A tek YouTube kanal je nepresušan izvor produhovljenosti i znanja koja s velikim entuzijazmom Dylan poklanja svojoj publici. Također, na njegovoj web stranici možete naučiti sve što vas zanima o yogi te vježbati s njim, čak i ukoliko ste početnik.

Yoga učitelj koji nadahnjuje

Dylan nema samo impresivnu praksu asane, on je istinski ljubazna osoba s mnogo znanja o yoga spisima.

U Dylanovim objavama pronaći ćete njegove misli o tome kako biti yoga newbie, sve o meditaciji, njegovom najvažnijem učitelju, o važnosti yoga spisa, ali i koji su mu drugi interesi osim vidno dominantne yoge u njegovom životu.

@dylanwerneryoga

Pregledavajući sadržaj koji Dylan objavljuje, nije teško zaključiti kako je yoga uistinu njegov život, a praksa i vještina kojom se korisiti je toliko motivirajuća da ćete poželjeti odmah potražiti svoju prostirku za yogu i prepustiti se vođenju, zaronjeni u svijet mira i uravnoteženosti.

@dylanwerneryoga
@dylanwerneryoga

Foto: Instagram

0