H&M je lansirao liniju sportske odjeće – izdvojili smo najbolje muške komade
H&M je lansirao liniju sportske odjeće – izdvojili smo najbolje muške komade

H&M je lansirao liniju sportske odjeće – izdvojili smo najbolje muške komade

H&M Move u svijet sporta donosi elegantnu i funkcionalnu odjeću koja je savršena za svaki vid sportskih aktivnosti, a garantira udobno i samouvjereno kretanje, slaveći činjenicu da su svi na planeti već pokretači pozitivnih promjena.

Kolekcija za svaki vid fizičke aktivnosti

Move Essentials dio je kolekcije koji obiluje funkcionalnim topovima, laganim jaknama i tajicama i grudnjacima, kao i posebno dizajniranim komadima za treniranje i trčanje. Tu je i H&M Move Monogram kolekcija, koju su u promotivnoj kampanji nosili Jane Fonda i JaQuel Knight, a koja sadrži seriju trenirki sa sportskim logotipom i reflektirajućim detaljima.

„Uvijek smo poticali sportski duh i težili k tome da minimiziramo prepreke za aktivno bavljenje sportom, a s ovom linijom odjeće to smo zaista učinili. H&M Move je brend pokreta u koji smo utkali dosta ljubavi i strasti, a koji našim kupcima nudi istinske vrijednosti. Zajedno s Jane Fondom i JaQuel Knight koji su naši predvodnici promjena, uspjet ćemo inspirirati ljude i potaknuti  ih da naprave nešto dobro za sebe i svoje zdravlje“, rekao je Simon Brown, General Manager H&M Move.

Sportska kolekcija izrađena je od četiri ekskluzivna materijala, vrhunske kvalitete. DryMove™ upija svu vlagu s kože, održavajući je suhom dok se krećete. ShapeMove™  osim što savršeno prati liniju tijela, omogućava „no show“ prilikom podizanja i istezanja. SoftMove™  je super mekan i pruža dodatnu udobnost prilikom pokreta. StormMove™  je prozračan te štiti od vjetra i kiše.

Materijali nemaju štetan utjecaj na naš okoliš – od procesa proizvodnje, pa do odlaganja. H&M Grupa ima za cilj da do 2030. godine, 100% materijala koje koristi u proizvodnji bude reciklirano ili iz održivih izvora. Kolekcija H&M Move je 85% izrađena na taj način počevši od 99% recikliranog poliestera i pamuka.

Posjetite hm.com/move ili zapratite @hm_move za više inspiracije, a mi smo u nastavku izdvojili najljepše komade ovog novog brenda sportske odjeće.

Foto: H&M Move

Učitati još
Zatvori