Journal Man: Najbolji high street komadi koje možete uloviti na Black Friday popustu

@mango_man

Konačno je došao i jedan od najiščekivanijih petaka u godini – govorimo, naravno, o Black Fridayu koji sa sobom donosi i shopping groznicu. Nakon što smo na jednom mjestu stavili sve popuste koje Crni petak donosi te najbolje komade koje možete pronaći na ženskom odjelu Zarinog sniženja, zavirili smo i u muški odjel, na kojem smo pronašli odlične zimske komade po pristupačnijim cijenama.

Bez obzira na to tražite li nešto poslovno ili svakodnevne komade za ležernije prilike, u high street ponudi možete pronaći odlične modele koje ćete moći nositi, ne samo ove zime, već i u narednim zimskim sezonama. Sniženje u Zari donosi 50% popusta na odabrane modele, dok Pull&Bear ima 20% popusta na cijelu kolekciju i besplatnu dostavu. Mango Man ima 30% popusta na cijelu kolekciju tijekom cijelog vikenda, u fizičkim trgovinama i online, dok je H&M za Black Friday pripremio 20% popusta na cijelu kolekciju te besplatnu dostavu. U Springfieldu se do 1. prosinca mogu pronaći odabrani komadi po cijenama nižim do 50%, a ako ste nešto pronašli u Reservedu, razveselit će vas informacija da ovaj poljski brend nudi do 50% popusta.

U nastavku smo izdvojili naljepše kapute, jakne, džempere, pulovere, košulje, sakoe, hlače i traperice među kojima možda pronađete novog zimskog favorita!

Zara

Pull & Bear

Mango

H&M

Springfield

Black Friday
Black Friday

Reserved

Black Friday
Black Friday
Black Friday
Black Friday
Black Friday
Black Friday
Black Friday
Black Friday

Foto: Instagram, Zara, Pull&Bear, Mango, H&M, Reserved, Springfield

0