Journal Man: Glazbenici koji su se istaknuli na Grammy 2021. dodjeli nagrada

Journal Man: Glazbenici koji su se istaknuli
na Grammy 2021. dodjeli nagrada

Harry Styles Grammy 2021.
Harry Styles

Jučer je u Los Angelesu održana 63. po redu dodjela Grammy nagrada. Večer posvećena glazbi ove je godine izgledala malo drugačije. Svoje zlatne gramofone nagrađeni glazbenici primili su bez publike u gledalištu i uz znatno smanjen broj zvijezda na crvenom tepihu.

Dodjelu nagradu Grammy 2021. bez sumnje su obilježile žene. Beyoncé, Taylor Swift i Billie Eilish ispisale su povijest osvojenim priznanjima. Beyonce je postala je izvođačica s najviše Grammyja u povijesti, a sa svečanosti je ponijela nagradu za najbolju R&B izvedbu godine. Istovremeno je i njezina devetogodišnja kći Blue Ivy Carter također postala najmlađa dobitnica Grammyja ikad zahvaljujući glazbenoj suradnji s majkom. Taylor Swift je ponovno trijumfirala s osvojenom nagradom za album godine i tako postala prva žena kojoj je to uspjelo tri puta. Jednako je važnu pobjedu odnijela i Billie Eilish koja je ponovno odnijela nagradu za snimku godine singlom ‘Everything I Wanted’ i tako postala najmlađa umjetnica koja je dva puta uzastopno osvojila u toj kategoriji.

Koji su muškarci obilježili dodjelu nagrada Grammy?

Trevor Noah
Trevor Noah

Harry Styles svoj je prvi Grammy osvojio za pjesmu Watermelon Sugar s kojom je i otvorio dodjelu. Među nagrađenim glazbenicima istaknuli su se i The Strokes, John Legend i Nas. Osim Harryja Stylesa, na dodjeli nagrada Grammy ove su godine nastupali i Post Malone, BTS, John Mayer, Chris Martin, Roddy Ricch i Lil Baby.

U voditeljskoj ulozi našao se komičar i voditelj The Daily Showa Trevor Noah. Osim nastupima i osvojenim nagradama, popularni glazbenici iznenadili su nas i ne tako tipičnim odjevnim kombinacijama. Od klasične elegancije s modernim pomakom do pomaknutih kombinacija, u nastavku pogledajte najbolje modne momente koje su nam na crvenom tepihu i pozornici nagrade Grammy jučer pripremili poznati glazbenici.

Aaron Dessner, Taylor Swift i Jack Antonoff
Aaron Dessner, Taylor Swift i Jack Antonoff
Harry Styles
Harry Styles
Bad Bunny Grammy 2021.
Bad Bunny
Big Sean
Billie Eilish i FINNEAS
Billie Eilish i FINNEAS
Harry Styles
Harry Styles
Maren Morris i John Mayer
Maren Morris i John Mayer
Chris Martin Grammy 2021.
Chris Martin
Lil Baby Grammy 2021.
Lil Baby

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori