Journal Man: Novi miris Givenchy Gentleman linije spoj je snage i nježnosti

Od 2017. godine, linija Givenchy Gentleman nudi novu viziju elegancije koja kombinira smjelost i nježnost. 2020. godina snagu privlačnosti Givenchy Gentlemana pojačava s mirisom bez presedana: Gentleman Givenchy Eau de Parfum Boisée, novom interpretacijom asortimana koja u potpunosti otkriva svoju senzualnu stranu.

Gentleman Givenchy Eau de Parfum Boisée iznenađujući je miris koji spaja toplinu vatrenog drveta sa suptilnom elegancijom irisa… Kao gospodin koji u jednakoj mjeri ističe i karakter i svoju osjetljivu stranu. Sastavljen od strane parfumera Nathalie Lorson i Oliviera Crespa, poput tri prethodne kreacije ove linije, ova cvjetno-drvena i začinska kompozicija vodi nas u mirisni susret čiji šarm djeluje u tri faze:

POČETNI AKORDI ZAČINA: Svježe i višestruko sjeme korijandera spaja se sa crnim paprom i oživljava zelene note geranija (zdravac).

TÊTE-À-TÊTE SA IRISOM: Iris je više od bezvremenskog elegantnog sastojka- prepoznatljiv je element povijesti Givenchy Gentlemana, potpis sofisticiranosti. U srcu Eau de Parfum Boisée, ovaj je cvijet strukturiran oko cedra i kakaa koji daje dodir topline.           

NJEGA OSJETILA: Tajanstvena dubina pačulija je u suprotnosti  s punoćom sandalovine. Osjetila se udube u gorućem drvenom skladu.

Bezvremenska elegancija dizajna

Moderna adaptacija vintage Givenchy dizajna, bočica Givenchy Gentleman odiše svevremenskim stavom sa svojim prepoznatljivim linijama. Nakon čisto bijele i smoking crne boje, Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée ima potpuno novi izgled. Bočica je obojana smeđom bojom, dok središnji dio poprima drvenasti dizajn upotpunjen zlatno toniranim slovima.

Givenchy junak

Drzak i nježan u jednom, profinjen i ležeran, seksi i duhovit… Givenchy Gentleman je junak čija osobnost ima više lica, a da ne spominjemo više od jedne kontradikcije. U svakom slučaju, on graciozno potvrđuje svoju jedinstvenost i može se pohvaliti duhovitim stilom, što se vidi i u oglasnim kampanjama u kojima ga glumi jedan od najtalentiranijih britanskih glumaca: Aaron Taylor-Johnson.

Glumac sjajno utjelovljuje Givenchy kavalira u svoj svojoj spontanosti i eleganciji. On je arhetip današnjeg gospodina: potpuno u koraku s vremenom, predan je feminist koji se ne ustručava govoriti u obranu bilo kojeg oblika jednakih prava. Nije slučajno što sa suprugom, redateljicom Sam Taylor-Johnson, tvori jedan od najmoćnijih parova našeg vremena…

Foto: PR

0