Journal Man: Imamo ideju što večeras pogledati s frendovima

Journal Man: Imamo ideju što večeras
pogledati s frendovima

Kiša koja neumorno pada od jutra dokaz je da nam je jesen zaista stigla. No, loše vrijeme ne mora značiti da i naše raspoloženje treba biti loše. Umjesto na otvorenom, after work druženja prebacite u toplinu doma, pozovite frendove i organizirajte movie night. Ukoliko ne znate što gledati, imamo super prijedlog!

Nastavak napetog trilera “Don’t Breathe”

Film “Don’t Breathe” izašao je 2016. godine i unatoč očekivanjima, polučio je dosta dobar uspjeh. Zahvaljujući radnji i napetoj atmosferi, film je na kino blagajnama zaradio preko 160 milijuna dolara i stekao brojne poklonike koji su s nestrpljenjem čekali nastavak.

U prvom dijelu trojac odluči opljačkati kuću u kojoj živi slijepi vojni veteran Norman Nordstrom (Stephen Lang), no vrlo brzo shvaćaju da to nije bila nimalo dobra odluka. Od napadača ubrzo postaju žrtve pa se njihovi životi nađu u opasnosti. Napetost raste tijekom cijelog filma, a događaju se i razni ‘twistovi’ u radnji koje nećete baš lako predvidjeti.

Pet godina od izlaska filma, stigao je njegov nastavak jednostavnog naziva “Don’t Breathe 2”. Radnja se događa nekoliko godina nakon što su Normanu u kuću upali mladi provalnici. On sad živi u šumi s djevojčicom Phoenix koju je udomio ostvarivši tako želju za kćeri koja ga prati iz prvog filma. No, uskoro ga sustižu grijesi iz prošlosti…

Da vam ne otkrivamo previše, pogledajte trailer u nastavku, a ako još niste pogledali prvi dio, večerašnje filmsko druženje svakako započnite s njim.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori