Journal Man: Kolekcija u kojoj ćete pronaći ključne komade za ovo proljeće

Journal Man: Kolekcija u kojoj ćete pronaći
ključne komade za ovo proljeće

Filippa K proljeće 2020 muška moda
Filippa K

Filippa K švedski je brand osnovan 1993. godine kojem je glavni cilj prepoznati potrebe modernih muškaraca i izazove na koje oni nailaze te izraditi udobne, ali vizualno atraktivne odjevne komade. Brand je tako kroz više od 25. godina djelovanja ostao vjeran svojim temeljnim vrijednostima stila, jednostavnosti,  kvalitete i održivosti. Ove ideje provlače se kroz svaku kolekciju, a rezultat toga je moderna minimalistička odjeća koja odolijeva izazovu vremena.

Proljetna kolekcija

Ovogodišnja proljetna kolekcija također je nadahnuta svakodnevnim potrebama muškaraca te je ponajviše fokusirana na funkcionalne aspekte odjeće. U kolekciji se tako mogu pronaći komadi inspirirani sportskom odjećom izrađeni od tehničkih tkanina koje ih čine vodootpornima i idealnima za proljetne pljuskove. Skandinavski korijeni ponajviše su izraženi kroz monokromatske komade jednostavnih linija što ih čini savršenom osnovom garderobe svakog muškarca.

Filippa K proljeće 2020 muška moda
Filippa K

Za muškarce koji kroz dan žele izgledati otmjeno, ali se isto tako vole osjećati udobno, tu su odijela koja savršeno ujedinjuju poslovan i ležeran stil te svojim krojevima omogućuju slobodu pokreta. U kolekciji se nalaze i bezvremenski komadi izrađeni od kvalitetnih prirodnih tkanina koji bi se definitivno trebali nalaziti u ormaru svakog muškarca koji drži do stila. U nastavku smo za vas izdvojili najbolje komade iz proljetne Filippa K kolekcije.

Učitati još
Zatvori