Journal Man: Elegantne hlače za proljetne svečanosti

Ultimativni komad muške garderobe bez kojega je nemoguće osmisliti elegantan, svečan i profinjen stil, zasigurno su hlače od finih materijala koje skladno prate figuru  i liniju nogu. One su okosnica izgleda kojim želite ostaviti upečatljiv dojam i predstaviti se u najboljem izdanju. Nazivaju se još i dress pants jer je to upravo onaj komad koji u muškom ormaru predstavlja najviši stupanj dotjeranosti, baš poput haljine za žene.

Zašto je svakome potreban jedan par elegantnih hlača?

Elegantne hlače potrebne su u svakom ormaru kako bi unijele dašak finoće u bilo koji look koji je oko njih izgrađen. Uz njih uvijek možete biti sigurni da ste odabrali izdanje koje o vama šalje poruku kao o pažljivom esteti koji njeguje besprijekoran stil u svakoj prilici.

Ovakve hlače idealne su za svečanosti. Izvrsna su nadopuna stila ukoliko vam je važno zabljesnuti i staviti akcent na svoje modne odabire. Bilo da ih kombinirate s odijelima, prslukom, blejzerom ili samo košuljom, elegantne hlače su komad uz koji možete igrati na sigurno.

Iako su najpopularnija klasična izdanja u crnoj, smeđoj ili sivoj boji, u posljednje vrijeme su sve poželjnije elegantne hlače u vedrim bojama koje se najviše nose tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci. Krojevi su različiti i sve maštovitiji. Od posebno izrađenih nabora, džepova do uzoraka i dezena koji razbijaju monotoniju. Uz malo vještine, ukusa i modnog znanja, moguće je postići izgled koji privlači poglede. Uz nekoliko detalja, ovo izdanje hlača je savršen komad za posao, ali i važne proslave čija sezona upravo počinje.

 

U nastavku smo izdvojili najzanimljivija izdanja elegantnih hlača koje će se zasigurno vrlo dobro uklopiti u vaš proljetni stil. Uz par kvalitetnih cipela i jednostavnu košulju, ovaj je look provjerena preporuka uz koju je gotovo nemoguće pogriješiti.

 

 

 

 

 

 

Prada

Ermenegildo Zegna

Foto: Instagram, Mr Porter

 

0