Journal Man: Najbolji muški parfemi koji će se na koži zadržati cijeli dan

Journal Man: Najbolji muški parfemi koji će
se na koži zadržati cijeli dan

@hespokestyle

Miris koji muškarac nosi otkriva njegovu osobnost, karakter i stil jednako kao i odjeća. Upravo zato je važno prirodati veliku pozornost kod odabira parfema koji će postati vaš zaštitni znak. U potrazi za savršenim parfemom uvijek ćemo tražiti omiljene mirisne note. Bilo da volite svježe i prozračne, ili moćne i drvenaste, pa čak i ako ne znate prepoznati note, uvijek će vas privlačiti slični parfemi. Pritom svakako treba uzeti u obzir da on ne bude prenametljiv i imati na umu da bi miris trebao postati suptilni dio vaše cjelokupne prisutnosti.

Mirisi koji će trajati

@hespokestyle

Jedna od najvažnijih stvari kod odabira parfema je da on dugo traje na koži, odnosno da ne ishlapi nakon dva-tri sata. Bez obzira kakve mirise peferirate, bitno je da on bude postojan kroz cijeli dan. U potrazi za dugotrajnim i izdržljivim parfemom mnogi posežu za teškim mirisima, ali treba znati da mirisne note koje se nalaze u samom parfemu rijetko utječu na njegovu dugotrajnost.

U nastavku smo izdvojili najbolje muške parfeme u čijim se bočicama krije nevjerojatna izdržljivost i čiji će se mirisi na vašoj koži zadržati cijeli dan.

Floris London Vert Fougère Eau de Parfum
Jo Malone London Oud & Bergamot Cologne Intense
Tonka 25 Eau de Parfum
Maison Francis Kurkdjian Amyris Homme Eau de Toilette
Tom Ford Beauty Oud Wood Eau De Parfum

Foto: Mr Porter

Učitati još
Zatvori