Journal Man: Napokon znamo datum premijere nove sezone Narcosa

Journal Man: Napokon znamo datum
premijere nove sezone Narcosa

Druga sezona serije Narcos: Mexico (odnosno, peta sezona serije ukupno) napokon je dobila datum premijere. Netflix je ovih dana objavio da ćemo u novim epizodama moći uživati od 13. veljače 2020.

Osim datuma izlaska, potvrđeno je da se Diego Luna vraća kao Miguel Ángel Félix Gallardo, meksički narkobos znan i kao El Padrino te vođa Guadalajara kartela. Doznali smo i da će glumac Scoot McNairy utjeloviti novog agenta DEA ‘čije metode nisu uvijek legalne’, a kojeg smo prvi put nakratko uočili u posljednjih trenucima prve sezone.

Što se tiče radnje, nova sezona opisana je ovim riječima: Kronike pogrešnih koraka, loše osmišljeni programi i korupcija na obje strane granice doveli su do opasne prisutnosti u neuspjelom ratu protiv droga. Sredina je 1980-ih, kada super karteli Félixa Gallarda pod vlastitom mračnom težinom te društvenim i političkim pomacima unutar Meksika potaknu najgoru korupciju vlade. U međuvremenu, američki napori da se osvete za pogubljenje Kikija Camarene odvode ih dalje od svake nade za pravdu. Ciklus nasilja se nastavlja.

Podsjetimo, prve tri sezone serije bile su fokusirane na Kolumbiju, na uspon i pad Pabla Escobara te na Cali kartel nakon njegove smrti. Nova zemlja i novi kartel dočekali su nas u četvrtoj sezoni kojoj je Netflix dao službeno ime Narcos: Mexico.

Foto: Netflix

Preporuka

Zatvori