Journal Man: Zašto je dolčevita neizostavan odjevni komad ove sezone?

Journal Man: Zašto je dolčevita
neizostavan odjevni komad ove sezone?

Dolčevita – omiljeni zimski komad muške garderobe

Dolčevita je definitivno odjevni komad kojemu teško odolijevaju muškarci kojima je važan stil i izražavanje putem mode. Ona se savršeno uklapa u svaku kombinaciju, no koliko god bila decentna i jednostavna, svakom stilu udahnjuje profinjenost i eleganciju. Bilo da je riječ o nježnim, pamučnim dolčevitama ili statement komadima pletiva zanimljivih uzoraka, ona je vladarica zimske garderobe. Ono što je još jedna prednost ovog komada iz zimskog ormara jest njezino savršeno funkcioniranje samostalno, bilo uz traperice ili fine, vunene zimske hlače, bilo da je kombinirate s kardiganima ili blejzerima.

Retro look koji podrazumijeva usku dolčevitu koja prati liniju tijela i kao salivena prianja uz mušku siluetu u kombinaciji sa sakoom od tvida ili vune je prava definicija profinjenosti i elegantnog muškarcca koji na tako jednostavan, ali efektan način ostavlja upečatljiv dojam. Ovakav styling je bezvremenska kombinacija za koju se rado odlučuju i mlađi muškarci kao i zrelije generacije. Dobra je vijest što je posljednje sezone dolčevita u ovom profinjenom izdanju modni odabir broj jedan koji svakako s posebnim akcentom obilježava hladne dane.

Šarolik izbor dolčevita u ovosezonskoj ponudi modnih brendova

Zimska sezona i dolčevita javno se vole i riječ je uistinu o neraskidivoj sponi koja svakom muškarcu može predstavljati stilski adut iz rukama. Bilo da je riječ o ugodnoj kavi u gradu i zavođenju ili poslovnom sastanku na kojemu je velikog značaja ostaviti dobar dojam, dolčevita je karta na koju uvijek možete zaigrati i poslati poruku o svom nepogrešivom ukusu za odijevanje.

Osim što je dolčevita toliko efektana i omiljena, ona je iznad svega funkcionalan komad garderobe koji zimu čini ugodnijom. Savršeno grije i štiti od nahlađivanja, što nije zanemariv razlog za odabir ovog svestranog odjevnog komada.

Sve to imajući u vidu, modni su brendovi ove sezone pripremili kolekcije šarolikog izbora dolčevita za svačiji ukus, tjelesnu građu i džep. Stoga, odabrali smo za vas komade koje već sada možete potražiti na policama (uključujući i one virtualne) i obogatiti svoj zimski stil neizostavnim dolčevitama koje će uvijek igrati za vas.

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Brioni

Connolly

Lanvin

Todd Snyder

The Row

Foto: Unsplash, Mr Porter

Učitati još
Zatvori