Journal Man: Najbolje odjeveni muškarci s dodjele Oscara

Journal Man: Najbolje odjeveni
muškarci s dodjele Oscara

Brad Pitt

Sezona filmskih nagrada sinoć je kulminirala 92. dodjelom Oscara koju je obilježio trijumf južnokorejskog filma Parazit koji je kući odnio čak četiri zlatna kipića i ušao u povijest. Naime, prvi je to film koji nije na engleskom jeziku, a da je osvojio titulu najboljeg filma. Osim toga, postao je i prvi film u povijesti koji je osvojio i nagradu za najbolji film, i onu za najbolji međunarodni film, a Bong Joon Ho kući je odnio i kipić za najboljeg redatelja.

Nagrade u glumačkim kategorijama bile su očekivane – Brad Pitt proglašen je najboljim sporednim glumcem, Joaquin Phoenix nagrađen je za najbolju mušku, a Renee Zellweger za najbolju žensku glavnu ulogu. Laura Dern zaokružuje priču s Oscarom za najbolju sporednu glumicu.

Muška moda na crvenom tepihu

Kao i uvijek, prije same dodjele mnogo pozornosti privukao je crveni tepih. Iako su se glumice potrudile da na najvažnijem crvenom tepihu godine pokažu svoja najbolja modna izdanja, teško da će se ona pamtiti i prepričavati desetljećima. Muškarci su većinom igrali na sigurno pa je većina nosila klasična crna odijela u kojima su se istaknuli Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Adam Driver i Rami Malek, između ostalih. Timothée Chalamet odlučio je i ovoga puta biti drugačiji od ostalih u odličnom tamnoplavom odijelu koje potpisuje Prada, a Spike Lee je u ljubičastom odijelu sa žutim detaljima i brojem 24 odao počast preminulom Kobeu Bryantu.

Najbolja modna izdanja slavnih glumaca i redatelja s crvenog tepiha donosimo u nastavku.

Joaquin Phoenix
Adam Driver i Joanne Tucker
Keanu Reeves i Patricia Taylor
Leonardo DiCaprio
Rami Malek
Spike Lee
Taika Waititi
Timothée Chalamet
Tom Hanks i Rita Wilson
Robert DeNiro i Al Pacino

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori