Journal Man: DJ s osebujnim stilom i vlastitim modnim brendom – I like you

@ilikeyou

Jedan od najzanimljivijih muškaraca u poslovnom svijetu je DJ Isaac Hindin-Miller koji svoj svijet širi novim pothvatom. Ukoliko ste na Instagramu naišli na profil “I like You” budite sigurni da će taj multimedijalni mozaik u vaš ormar uvesti revoluciju u vaš ormar. Statement majice i urbani stil zasigurno će osvježiti vaš stil.

@ilikeyou

Kreativac kojega obožavaju ljubitelji urbanog stila

Zanimljivo je da Isaac Hindin, zaljubljenik u glazbu i modu u svega godinu dana unio u svijet Instagrama, u ormare i stil muškaraca pravo osvježenje. U vrlo kratkom vremenu je uspio privući pažnju velikog broja pratitelja i napraviti bum na internetu.

Riječ je o kretivcu koji je želio postati modni novinar, no kraju je postao muza modnih novinara i DJ koji svojom glazbom obilazi svijet.

@ilikeyou

Još 2009. imao je ideju o kreiranju “I like You” brenda. Svoj san je ubrzo i ostvario, sudjelovavši na revijama i izložbama u Milanu i na Pariškom tjednu mode. A modne komade s njegovim potpisom poželjeli su brojni modni znalci i zaljubljenici u modu.

Počeo je s majicama, no s vremenom se njegov modni opus širi, a u planu je i dizajniranje donjeg rublja. Osmišljava komade i za muškarce i za žene te zaokružuje njihov stil na zabavan i nonšalantan način.

Uz njegovu prpošnu narav DJ-a osvojio je publiku, a zasigurno će i vas unikatnom osobnošću i odjevnim komadima na koje vrijedi obratiti pažnju.

Sve komade koje Isaac ima u ponudi, možete pronaći na webshopu – I like you.

@isaaclikes_

Foto: Instagram

0