Ovo je najprodavaniji parfem na svijetu

Ovo je najprodavaniji parfem na svijetu

Dior Sauvage avantura započela je 2015. godine i u kratkom periodu doživjela izvanredni uspjeh. Dior Sauvage istovremeno je jedinstven, sirov i otmjen. Njegov nalet svježine vrlo je brzo zaveo muški i ženski spol i bez daljnjeg osvojio cijeli svijet. Sauvage je izrastao u pravi svemir koji sadrži Eau de Toilette, Eau de Parfum i Parfum, kao i od nedavno, Elixir verziju.Ono što je u mirisnoj priči Diora najnevjerojatnije jest da je muški miris uspio zavladati parfemskom scenom, a čini se kako je u 2021. godini svake tri sekunde kupljen po jedan primjerak. Ovo je nevjerojatna priča o fenomenu Diora koji je 2021. godine postao najprodavanijim parfemom na svijetu.

Kralj među parfemima

Sauvage je čista kreacija nadahnuta otvorenim prostorima. Ozonski plavo nebo dominira usijanim stjenovitim krajolikom. Prepoznatljiv u trenu, postao je originalni mirisni potpis u svojoj samouvjerenoj muževnosti. U kreiranju Sauvagea, polazišna točka bio je muškarac snažne i neupitne muževnosti koji nadilazi vrijeme i modu.Poput dubokog udaha svježeg zraka, toaletna voda Sauvage odvažna je kompozicija za autentičnog muškarca.

Snažan, intezivan i tajanstveni miris bogato je oblikovan sa sastojcima prirodnog podrijetla koji su odabrani s najvećom pažnjom. Blistave gornje note pršte od sočne svježine bergamota iz Kalabrije, dok ambroksan otpušta moćne drvenaste note. Ekskluzivni bergamot, oblikovan u suradnji s lokalnim proizvođačima, dio je „po mjeri” rađenog mirisnog potpisa kuće Dior. Njegove kalabrijskim suncem natopljene note su voćnije, s više ljutine i svježine. Formula je spoj svježine i orijentalnih tonova pa srce parfema čini sandalovina sa Šri Lanke, baza su tonka i tamjan, a u gornjim se notama nalaze bergamot i mandarina.

Prigrlite trenutak obojen gustom plavom bojom koja oslobađa najluđe instinkte i nezaboravnu mirisnu čaroliju. Diorovu orijentalnu rapsodiju možete pronaći u Douglasu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori