Journal Man: Db Journey je pametna putna oprema za sve avanturiste

Journal Man: Db Journey je pametna putna
oprema za sve avanturiste

Db Journey je skandinavski brend koji izrađuje pametnu putnu opremu koja pomaže ljudima u pokretu da ostanu spremni na sve. Db usmjeren je na fotografe, skijaše, bicikliste, planinare, sanjare ili optimiste tj. na sve one koji gaje ljubav prema akcijskim sportovima i avanturama.

Db Journey osnovao je 2012. godine švedska freeski legenda Jon Olsson zajedno s norveškim produkt dizajnerom Trulsom Brataasom. Brendovo izvorno ime bilo je Douchebags, a danas je poznat širom svijeta i osvojio je nekoliko poznatih nagrada za dizajn i funkcionalnost. Uz dobre temelje u akcijskom sportu, Db kombinira urbani i aktivan stil života. To se očituje u funkcionalnosti torbi koje izrađuju.

Dobetter ili Dreambigger

Uspjeh poslovanja Db-a ovisi o ljudima koji istražuju svijet. Međutim, svjesni u kojoj mjeri industrija putovanja negativno utječe na naš planet, u Db-u prepoznaju da je njihova odgovornost educirati publiku o svjesnom putovanju i biti istinski transparentni o tome kako se vodi njihov posao, materijalima koje koriste i utjecaju koje njihove torbe imaju na okoliš.

Materijali Db-a pažljivo su odabrani kako bi bili na najvišoj razini kvalitete, kemijskih ograničenja i održivosti. U Db-u koriste Higgov indeks i alate koje je stvorila Sustainable Apparel Coalition (SAC) za praćenje utjecaja njihovih materijala i proizvoda na klimu.

Misija Db-a je učiniti da ljudi više uživaju u putovanjima. Putovanja su ta koja imaju moć otvoriti naše umove i oblikovati naše živote. Planski ili spontano organizirajte svoje sljedeće putovanje koje će vas ostaviti bez riječi i koje će vam pružiti dojmljive priče i kulture koje ćete pamtiti.

Opustite se u istraživanje nepoznatog i probijajte svoje granice te prigrlite misiju Db-a i kupujte jednostavno i sigurno putem njihovog webshopa.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori