Journal Man: David Beckham predstavio prvu liniju sunčanih i dioptrijskih naočala

Journal Man: David Beckham predstavio prvu liniju sunčanih i dioptrijskih naočala

@davidbeckham

Legendarni umirovljeni nogometaš David Beckham u svoj je portfolio dodao još jedan brend koji nosi njegovo ime. Riječ je o liniji sunčanih naočala i dioptrijskih okvira koje je predstavio u Milanu pod nazivom Eyewear by David Beckham.

Napravljene u suradnji s vodećim proizvođačem luksuznih naočala Safilo, David je dizajnirao bezvremenske okvire izrađene od najfinijih materijala. Linija sunčanih i dioptrijskih naočala podijeljena je na dvije kolekcije. U kolekciji Timeless Icons možete pronaći modele retro dizajna, dok je Stylish Pioneers vintage inspirirana kolekcija sa suvremenim statement detaljima.

@davidbeckham

Htio sam napraviti naočale koje nikad neće izaći iz mode, posebne komade koje bih i sam volio nositi, izjavio je Beckham. Liniju sunčanih i dioptrijskih naočala s Beckhamovim potpisom možete razgledati na službenoj stranici. Cijene zasad nisu poznate, a naočale će se moći kupiti od ožujka.

Inače, prije točno godinu dana Beckham je u suradnji s L’Orealom pokrenuo beauty brend House 99, a suvlasnik je i modnog brenda Kent & Curwen, s Peaky Blinders inspiriranim komadima za muškarce.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori