Journal Man: Crne kožne čizme su klasik koji naglašava svaku odjevnu kombinaciju

Journal Man: Crne kožne čizme su klasik koji naglašava svaku odjevnu kombinaciju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RENAN PACHECO (@iamrenanpacheco) on

Iako je općeprihvaćeno mišljenje da je obuća glavna ženska opsesija, prava je istina da su i muškarci itekako osviješteni kada su u pitanju upravo čizme. Taj neizostavni dodatak zimskoj garderobi od ključnog je značaja za definiranje stila svakog muškarca. Osim što je ključno da čizme budu kvalitetne, udobne i izdržljive jednako je važno obraćanje pažnje na njihov izgled i model. Nemarnim i neiskusnim odabirom čizama moguće je pokvariti cijelu kombinaciju. No, efektne i lijepe čizme mogu dati poseban doprinos stilu zimskih kombinacija svakog muškarca i učiniti ga muževnom i zanosnom ikonom stila koju je nemoguće nezamijetiti.

Crne kožne čizme apsolutni must have ove sezone

Iako iz sezone u sezonu dizajneri osmišljavaju nove modele čizama s pomakom, igranje na sigurno s klasičnim crnim kožnim čizmama uvijek je dobra ideja. Njihova je prednost što pristaju svakoj paleti boja. Tamnim kombinacijama naglasit će dramatičnost i eleganciju, dok će u onim svjetlijim igrati ulogu efektnog modnog dodatka koji naglašava dobar ukus muškarca koji ih nosi.

Ove sezone posebno su popularni jednostavni modeli bez detalja koji odvraćaju pažnju. Tek crni komad rastezljivog tekstila pojavljuje se u gotovo svim ovosezonskim kolekcijama high street brendova. Time je naglasak stavljen na udobnost i praktičnost.

Uz topao i profinjen kaput i šal, čizme će staviti završni pečat na styling muškaraca kojima je stalo naglasiti svoj karakter i modni ukus.

U nastavku pogledajte modele kožnih čizama za najljepše zimske kombinacije.

Guess

Guess

Guess

Guess

Dr Martens

Dr Martens

Dr Martens

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

H&M

Zara

Zara

Foto: Bershka, Zara, H&M, Instagram, Unsplash, Dr. Martens, Guess

Učitati još
Zatvori