Journal Man: Kako provesti cosy i romantičan vikend u paru

Journal Man: Kako provesti cosy i
romantičan vikend u paru

Romantični odnosi i veza s partnericom ponekad može prerasti u rutinu kojoj se malo tko raduje. Ukoliko vam se čini kako je svaki dan isti i ne možete se sjetiti kada ste učinili nešto drugačije, zanimljivo i zabavno jedno za drugo, nešto što biste s radošću u očima prepričavali i unucima, sada je vrijeme da to promijenite. Zapravo, subota je idealan dan kada se u potpunosti možete posvetiti jedno drugome.

Lijeni zimski dan nosi sa sobom i određenu dozu letargičnosti i melankolije, no to vas ne treba spriječiti u tome da uživate s voljenom osobom. Zima može biti savršena kulisa za romantično druženje u dvoje. Ne morate nigdje izaći iz tople kuće već se samo malo potruditi i stvoriti atmosferu koja će dovoljno osnažiti vašu ljubav.

U nastavku donosimo prijedloge za cosy i romantičan vikend u paru.

Piknik u krevetu

Iako je piknik obilježje proljeća i druženja na otvorenom, zašto ne biste kreirali vlastitu varijantu piknika koji će se savršeno uklopiti u zimski ambijent. Piknik u krevetu je odlična ideja i izraz simpatične romantike. Baš onakve koja je svakome atraktivna, a ne samo ljubiteljima romantike u njezinim sladunjavim izdanjima. Uzmite košaru za piknik, spakirajte nešto hrane, najmekaniji pokrivač, šampanjac ili vino. Provedite cijeli dan uz puno smijeha, a možete se i stisnuti ispred kamina i gledati film.

Zajedno kuhajte

Pronađite recept i nije važno sprema li vam se predjelo, desert ili neko složeno jelo koje zahtjeva sate i sate pripreme. Eksperimentirajte zajedno i pripremite nešto što ste oduvijek željeli probati i uživajte u kuhanju zajedno. Možete se smijati svim sastojcima koje ne možete izgovoriti ili kako je netko od vas dodao šećer umjesto soli. Tada, kada završite kuhanje, možete uživati u onome što ste napravili, razgovarati o tome što biste promijenili sljedeći put ili kako ne možete vjerovati da ste oboje ranije mrzili neka jela koja sada obožavate.

Filmska noć

Donesite kino u svoj dom umjesto da izlazite. Uzmite neke kokice, slatkiše, sokove ili bilo koje druge zalogaje koje volite. Zatim pronađite novi film koji oboje još niste pogledali, mazite se na kauču i uživajte u zajedničkom vremenu. Ako ste htjeli da bude zabavno i zaigrano, mogli biste čak sagraditi tvrđavu u dnevnoj sobi, kao što ste vjerojatno učinili kao djeca.

Noć igara

Bilo da ste ljubitelji videoigara ili klasičnih društvenih igara, ovako provedeno vrijeme je uvijek beskrajno zabavno. Probudite natjecateljski duh i međusobno se namudrujte. Uživajte u toploj atmosferi doma i unesite neka nova pravila kako bi igre bile što uzbudljivije. Pokušajte što više zakomplicirati igre kako vam ne bi brzo dosadile. Vrijeme će proletjeti, a vi ćete uživati u svakoj sekundi na taj način provedenog vremena.

Noć filozofije

Vrjerojatno ne stignete satima razgovarati kao na prvim sastancima i impresionirati jedno drugo načinom razmišljanja, zanimljivim informacijama koje rijetko tko zna ili raspravljajući o stavovima, od životnih filozofija, glazbe, filmova do politike. Iako pretjerivanje u sofizmu može izgubiti šarm i razvodniti se ukoliko se pretjera i izgubi mjera ili dobar ukus, uvijek se možete upustiti u mali i šarmantan raspravljački “izlet”. Pošaljite jedno drugome poziv za tematku večr u kojoj ćete razgovaarti i raspravljati o temama koje procijenite da bi vam se oboma mogle svidjeti, pobrinite se da vam pri ruci bude čaša finog vina i pretvorite se u filozofski dvojac.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori