Journal Man: Proizvodi koji će potaknuti rast guste i njegovane brade

Journal Man: Proizvodi koji će potaknuti
rast guste i njegovane brade

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 
 

 

 

A post shared by Beard | Hair Style | Denim (@slackerblack) on

Većina muškaraca od početka puberteta mašta o puštanju duge i guste brade, naročito sada kada je brada gotovo neizostavan dodatak muškom licu. Međutim, zbog genetskih predispozicija, nepravilne prehrane ili izloženosti velikom stresu, puštanje brade za neke je muškarce gotovo nemoguća misija. Ako je vaša brada rijetka i tanka ili imate nepotpunu bradu (tzv. rupe u bradi) te biste željeli to promijeniti, isprobajte neke od Copenhagen Grooming proizvoda za rast brade.

Copenhagen Grooming proizvodi za rast brade

Copenhagen Grooming 2018. godine osnovala je grupa prijatelja kojima je cilj bio stvoriti proizvod koji će muškarcima poboljšati rast brade. U suradnji s dermatolozima, Copenhagen Grooming razvio je sastojak Capilia Longa koji potiče ponovnu aktivnost dermalnih papila i tako poboljšava rast brade. Svi proizvodi ove kompanije proizvode se u Danskoj korištenjem najsuvremenije tehnologije i kvalitetnih sastojaka. U nastavku smo izdvojili Copenhagen Grooming proizvode koji će vam poboljšati rast brade, ali i pomoći vam da ju održite zdravom i njegovanom.

Beard Roller

Valjak za bradu sastoji se od metalne drške presvučene gumom i rotirajuće glave na kojoj se nalazi 540 igala od titana debljine 0.5 mm. Valjak prodire u gornji sloj kože i stvara tisuće mikroskopskih kanala, odnosno mikro-ozljeda, te tako aktivira nove folikule i povećava protok krvi. Uz to, kada se koristi prije seruma i krema za lice, Beard Roller će poboljšati njihovu apsorpciju. Ovaj proizvod koristi se dva puta tjedno i to tako da se preko određenog područja lica prođe 10 puta u svim smjerovima

Beard Roller Copenhagen Grooming proizvodi za rast brade
Beard Roller

Activator Serum

Activator Serum sadrži prirodne aktivne sastojke koji pomažu kod rasta brade te ju jačaju. Pored svima poznatog vitamina B7, odnosno biotina, serum je formuliran i sa spojem Capilla Longa. Serum se koristi svako jutro, a poželjno je pričekati 5 minuta između nanošenja seruma i korištenja drugih proizvoda za njegu lica.

Activator Serum Copenhagen Grooming proizvodi za rast brade
Activator Serum

Beard Hero

Nakon što potaknete rast brade, poželjno ju je održavati zdravom i hidratiziranom. Ovaj uljni serum pomoći će vam da se riješite suhoće i nahranite bradu iznutra prema van.  Ulje sjemenki Limnanthes Alba omekšava suhu i grubu bradu, dok NaturePep Amaranth povećava debljinu dlaka što za rezultat ima puniju bradu.

Beard Hero Copenhagen Grooming proizvodi za rast brade
Beard Hero

Foto: Copenhagen Grooming, Instagram

Učitati još
Zatvori